Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak ha így viselkedik velem?
Őszinte választ várok.
Egy osztályba járunk nagyon imádjuk egymást egész nap ölelget , simogat.
Régen ,olyan voltam hogy minden lánnyal összeszürtem a levet. Nagyon sok lánnyal volt mar dolgom.Imádjuk egymást kb. 3 éve szerelmes belém en kb fél éve. Megváltoztam és csak ő kell nekem. Vele szeretném leélni az egész életem.A lány mindenkit ölelget. Mindenki lehülyézi és lekur...áza minden nap. És tényleg ugy viselkedik mint egy ku...a.Mit tegyek ellene? Kicsit butuska de én így is imádom. Direk dobálja a haját 10szer is ha nem találja el a mogötte lévő fiú fejét csak azert h utána megölelje vagy ilyesmi. Ez nekem nagyon rosszul esik ,mint mindenki másnak nem csak nekem. Nagyon rossz látni azt a lányt akibe szerelmes vagy és imádod hogy mást ölelget. Mit tegyek kb 1 hónapja ebbe szenvedek h ezt el kell viselnem. Nagyon letörtem a szüleim is nyaggatnak egyfolytaba h miért vagyok ilyen!
Mit tegyek?
Nem vagyunk együtt.
Mindig azoktam vinni neki csokat vagy ehez hasonló dolgokat. Nagyon örül neki.
Mar a közös jövönket is elterveszte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!