Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mas is jart mar igy?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mas is jart mar igy?

Figyelt kérdés

nagyon sok problemam van, amiröl nem tudok senkivel beszelni. Az a baj, hogy a szuleim elvaltak es apukam nem tudja elfogadni, hogy öt is es anyat is egyforman szeretem. Amig vele eltem (a nagyszuleim meg a szomszedban) allandoan anya ellen neveltek, minden dolgot kitalaltak, amivel ott tarthatnak, peldaul, anyarol egy csomo rossz dolgot mondtak, hogy utalatot keltsenek bennem. De valojaban en nagyon is szeretem anyukamat, csak ez egyszeruen beleegett a tudatalattimba.

2015. decembereben költöztem ide anyukamhoz, akkor kezdtem fogyokurazni. 168 cm es 64 kg voltam. Anorexias lettem, 43 kg-ra fogytam. Szerintem az egyik dolog ami a fogyas hattereben allhatott az apukam (mert attol en nagyon szeretem öt) illetve, amiröl nm tudtam senkinek beszelni, az az, hogy egy fiuval szerelmesek voltunk egymasba otthon, de nem jöttunk össze, mert felenk voltam ,masreszt kiköltöztem anyahoz. A mai napig iszonyatosan hianyzik es ugy erzem nem tudom elfelejteni soha. Nem tudnek egyszeruen masba beleszeretni, ugy erzem. Ugy tudom neki nincs senkie, de mostmar nem szoktunk beszelni :( Nemreg irtam neki, de nem latta az uzenetet. :( nagyon hianyzik nekem. 16/l

2017. ápr. 11. 14:30
 1/6 A kérdező kommentje:
Volt egy pszichologus otthon aki azt mondta,hogy nagyon fontos, hogy apaval jo kapcsolatom legyen, mert az is meghatarozza, hogy hogy viszonyulok a fiukhoz. Ha nincs ez apaval ,akkor lehet minden oke lett volna es siman összejöttunk volna. Mert en tenyleg nagyon megszerettem, de tulsagosan felenk voltam.
2017. ápr. 11. 14:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Es nem szeretnek sirankozni, de ugy erzem az egesz eveszavarom hattereben ez all. Egyszeruen megutaltam önmagamat es ugy erzem nagyon nehez elfogadni ezt az egeszet es szeretettel fordulni barki iranyaba (önmagam iranyaba is).
2017. ápr. 11. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom!

Nagyon sajnállak!

Iskolai barátnők?

Velük esetleg?

Ha nem ír vissza,csörgess meg a fiút!

Apukád megérdemelné,hogy egy ideig nem beszélsz vele!

Egyél rendesen,próbálj sokat a baráti körökben lenni,és a fiúval próbálj többet beszélgetni

Ez egy kicsit fura,de:11/L

2017. ápr. 11. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
halod nalam is tokre ez volt es ennem birtam ki apuci nelkul mertt mnem volt aki megvegye az uzsimat meg a legujabb luis futon tatyon
2017. ápr. 13. 19:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem írhatsz ha szeretnél, ha tudok segítek.

Nagyon sajnálom amugy. Keress bnőjet barátokat. Hidd el menni fog. Én még ismeretlenül is bízok benned!

16l

2017. ápr. 13. 20:09
 6/6 anonim válasza:
Szia! Ha gondolod írj nyugodtan! nekem is volt eveszavarom, de már leküzdöttem.
2017. máj. 4. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!