Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mas is jart mar igy?
nagyon sok problemam van, amiröl nem tudok senkivel beszelni. Az a baj, hogy a szuleim elvaltak es apukam nem tudja elfogadni, hogy öt is es anyat is egyforman szeretem. Amig vele eltem (a nagyszuleim meg a szomszedban) allandoan anya ellen neveltek, minden dolgot kitalaltak, amivel ott tarthatnak, peldaul, anyarol egy csomo rossz dolgot mondtak, hogy utalatot keltsenek bennem. De valojaban en nagyon is szeretem anyukamat, csak ez egyszeruen beleegett a tudatalattimba.
2015. decembereben költöztem ide anyukamhoz, akkor kezdtem fogyokurazni. 168 cm es 64 kg voltam. Anorexias lettem, 43 kg-ra fogytam. Szerintem az egyik dolog ami a fogyas hattereben allhatott az apukam (mert attol en nagyon szeretem öt) illetve, amiröl nm tudtam senkinek beszelni, az az, hogy egy fiuval szerelmesek voltunk egymasba otthon, de nem jöttunk össze, mert felenk voltam ,masreszt kiköltöztem anyahoz. A mai napig iszonyatosan hianyzik es ugy erzem nem tudom elfelejteni soha. Nem tudnek egyszeruen masba beleszeretni, ugy erzem. Ugy tudom neki nincs senkie, de mostmar nem szoktunk beszelni :( Nemreg irtam neki, de nem latta az uzenetet. :( nagyon hianyzik nekem. 16/l
Jesszusom!
Nagyon sajnállak!
Iskolai barátnők?
Velük esetleg?
Ha nem ír vissza,csörgess meg a fiút!
Apukád megérdemelné,hogy egy ideig nem beszélsz vele!
Egyél rendesen,próbálj sokat a baráti körökben lenni,és a fiúval próbálj többet beszélgetni
Ez egy kicsit fura,de:11/L
Nekem írhatsz ha szeretnél, ha tudok segítek.
Nagyon sajnálom amugy. Keress bnőjet barátokat. Hidd el menni fog. Én még ismeretlenül is bízok benned!
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!