Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek szerelmes egy 27 eves fiuba? 16/L
Figyelt kérdés
Nem tudom mit erzek de csak az a baj hogy mindig intim temarol beszel es az engem nem erdekel ... csak azert lenne velem vagy van mas erzese is irantam?? mit tegyek?2017. ápr. 11. 14:01
1/7 anonim válasza:
Igen.
Viszont jelen esetben nagyon valószínű, hogy nem a két szép szemedbe szeretne bele, és az eltérő hozzáállás miatt vagy ő érezné rosszul magát melletted, vagy te tennéd szét a lábad az unszolására, amit később jól megbánnál...
2/7 anonim válasza:
A 27 éves az már nem fiú hanem férfi, csak úgy mondom. És amint látod nem fiús hanem férfias igényei vannak. Nem neked való ez a pasas 16 évesen. A korban jobban hozzádillőkkel kellene foglalkoznod, járni, szórakozni. Nem ezzel a férfivel. Csak meg akar dönteni. Mit gondolsz miért intim témákról beszél? Te meg még nem vagy kész ezekre. Ne is foglalkozz vele.
3/7 anonim válasza:
Miert irod ki ezt a kerdest ugy 20x?:( asszem mar reggel is lattam.
4/7 anonim válasza:
Mert hátha egyszer valaki azt írja, hogy OK, ugorj csak...
5/7 anonim válasza:
Tegnap kicsit másképpen raktad fel a kérdést.
6/7 A kérdező kommentje:
Én csak ma irtam ki ezt tegnap nem irtam ki semmit... De azert koszonom a valaszokat
2017. ápr. 11. 20:51
7/7 anonim válasza:
Rosszul gondolod kérdező, hogy az igazsag meg a hülyék mindig odaat vannak! :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!