Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam az első párkapcsolatomon? 15/L
Jajj de ismeros:)
Nekem is 15 evesen volt az elso "kapcsolatom" (bar az en esetemben ez alig 3 hetes volt, szoval nem nagyon nevezheto annak) es a szakitas nagyon fajt, foleg, hogy nekem is evfolyamtarsam volt a fiu es raadasul csunyan raszedett es utanam par hettel mar jott egy masik lany. (A
azota ezt egyebkent mar fene tudja, hannyal eljatszotta)
Lenyeg a lenyeg, nekem eleg sok ido kellett, hogy teljesen kiabranduljak belole, kb.olyan 9-10 honap. Az elso szerelmen, legyen az a kapcsolat, majdnem mindig nehez es sok ido tullepni. Es siettetni, eroltetni sem lehet, mert ennek egyszeruen magatol kell megtortennie. Csak annyit tudok mondani, hogy tereld el a figyelmed akarmivel, sport, hobbi, konyv stb, igazabol barmi jo, amit szeretsz csinalni, en pl.a nyelvtanulasba "menekultem". Hidd el, ez sokat segit, az elejen meg lehet, hogy edzes/olvasas/akarmi kozben is folyton kattogni fogsz, de ki fog kapcsolni az adott dolog hamarosan:)
*legyen az a kapcsolat barmilyen rovid
bocsanat, ezt akartam irni, csak lemaradt
Teljesen ugyanez a sztori nalam is
stimmel a kor, a szakitas idopontja, es hogy osztalytars:D
irj ha szeretnel lelkizni
Tudom ismeros elso kapcsolat elso szakitas :'( csak en meg fiatalabb vagyok, nekem is osztalytars, en mindenel jobban imadom ot, minden nap beszelunk es tudom h szamithatok ra :) tudom konnyu mondani h ne gondolj ra... zard le az egeszet magadban erezd magadat szerencses csajszinak legyel boldog h volt egy kapcsolatod en is ezt csinaltam es sztem nem elfelejteni kell hanem lezarni es szep emleknek eltenni ;) legyel baratnokkel az segit a legjobban talalkozz minden nap baratnokkel es ugy fogod erezni h minden szabadidod kihasznaltad es nem erzed majd a baratod hianyat, azt h ez mennyi ido lesz rajtad mulik, de ha meglatod az igazit rogton tudni fogod, de csak akk tudod lezarni az egeszet vegleg
Remelem segitettem :D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!