Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mondja azt egy fiú hogy nem szeret amikor szeret?
Van egy fiú akivel szerelmesek vagyunk. Eddig tiszta kedves volt bókolt meg szépeket mondott meg minden. Egy picit mindig piszkált. De most azt mondta hogy amikor azt mondta hogy szerelmes belém viccelt. De utána tisztára úgy viselkedett ahogy szokott meg látszott hogy szeret. De akkor miért mondta ezt?
A válaszokat előre is köszönöm.
lehet hogy rájött az 5 perc és átment tsundere típusba :P
jobb ötletem nincs, bocsi
Nem akarlak megbantani, de ha szeret valaki, akkor nem fogja azt mondani, hogy nem szeret, amikor mar egyszer bevallotta.... szerintem csak szeretned, ha szeretne es ezert bekepzeled. Lehet hogy bir baratilag, de nem ugy szeret ahogy "kellene"
Erted
Friend zone
#1 az lehet :D
#2 Rengetegszer mondta hogy szeret. Csapkodja a fenekem és fogdossa a combom és simogat. Meg tisztára szerelmesen néz rám. És ezt barátoknak szerintem nem szokás csinálni.
Köszönöm a válaszokat.
Lehet hogy csak meg akar dugni
Vagy meg nagyon gyerekek vagytok
Passzolom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!