Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki?
Figyelt kérdés
Tudom már ez a egymiliomodik ilyen kérdés de kérlek segítsetek!Már 6 éve ismerjük egymást de eddig valahogy csak barátként tekintettem rá...Most ez megváltozott.Egy alkalommal az osztályommal együtt elmentünk enni egyet egy gyorsétterembe.Mikor odaértünk ők voltak a legelsők a sorban így ők foglalhatták el az első asztalt utánuk én következtem legeslegelőre ültek így szinte mindenki elment az asztaluk mellett (természetesen én) is mikor készültem leülni egy másik asztalhoz meg kérdezte hogy nem e szeretnék velük ülni!Természetesen igent mondtam..majd hazafele a sorban lemaradt és hozzám verődött és elkezdtünk beszélgetni..(Ez is nagyon fontos mert annyira közel mentünk egymás mellett hogy már össze ért a kezünk) így mentünk kb 10 percig mikor odaértünk utána is még együtt beszélgettünk.Igen ugyan olyan közel egymáshoz...Ez kb hetente megismétlődött ugyan így és most tartok ott hogy szerelmet szeretnék neki vallani..De nemtudom hogy tetszem e neki.Szerintetek?2017. ápr. 4. 16:00
1/2 Evcsiike válasza:
Figyelj,en azt javaslom nezz tobb dolgot is meg,hogy hogyan viselkedik ra. Pl: Kocold ossze a hajat, vagx egyszeruen csak simizd meg, es ha tetszik neki az jo jel. Nezni szoktatok egxmast? Nezd ot a tavolbol,sokszor.
Ezeket csak azert mondom,mert a fiuk eleg kiszamithatatlanok.:( Es nehogy elbukj.Adj neki kisebb jeleket.:)
2/2 A kérdező kommentje:
Igen szokott rendszeresen bámulni és én is őt...de erre csak ő elmosolyodik és vissza kacsint ha észre veszi
2017. ápr. 6. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!