Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mi lehet a hátterb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a hátterben? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!18 éves lány vagyok,és egy éve beszélgetek egy fiúval aki 19.

Nagyon szeretem őt,és azt mondja hogy ő is szeret.

Ez igy oké is lenne,de az a baj hogy egy év után sem vagyunk együtt.

Pedig jóval több van köztunk mind barátság.

És egy suliba is járunk,de egyáltalán nem tudom őt megérteni.

Egy év sem volt elég ahhoz hogy megismerjem,és a szándékait sem.

Van hogy rá jőn egyszer csak hogy ő szünetelni akar,és ne beszéljünk.

Egy-két hétig szokott ez lenni,de semmi magyarázat nélkül csak úgy kitöröl facebook-on az ismerösei közül és ennyi.

Most is szünetelünk,ő azt mondta nekem hogy egyszer egy nap majd magyarázatot ad nekem mindenre,de még várjak,és hogy neki megint szünetre van szüksége.

Tervezgetjük egy éve a kapcsolatunkat,de semmi.

Ti mit gondoltok,mi lehet a baj? kérlek segitsetek,nem tudom mit csinálhatnék,én várok rá még ezer évig mert szeretem de egyszerűen nagyon szenvedek,mert nem értek ebből az egészből semmit :((

2017. ápr. 2. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Húzza az időt. Vond kérdőre, hogy azonnal döntsön ennyi idő után, vagy különben elveszi az életedet a hitegetéssel. Nekem 3 év ment el ilyenre az életemből, teljesen fölöslegesen.

Aki annyira a másikkal akar lenni, az alig várja, hogy ez megtörténjen, nem kibúvót keres.

22F

2017. ápr. 2. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem érdemes várni. Nem elég, ha te szereted, ennek kölcsönösnek kell lennie, de nyilvánvaló, hogy itt nem így van.

El kell határoznod, hogy megszkítod vele a kapcsolatot és nem engeded, hogy "visszajöjjön" vagy hogy ígérgessen, hogy "majd megváltozik" stb.

2017. ápr. 3. 01:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ohm topic ne várj . Deríts fényt igazságot magadnak . A srác őszintén le toj téged. Vagy más van neki már vagy egyedül de van valami gond vele .Nem tudom. De a lényeg gyerünk siess .
2017. ápr. 3. 06:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Még nem elég érett a kapcsolatra.
2017. ápr. 3. 11:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Szívemből szóltál, ugyanez van velem is egy ideje. Csodálom, hogy egy éve tűröd ezt, mert én már ettől a 2-3 hónapos kételytől is lassan megőrülök. Köztünk is sokkal több van barátságnál, és ő is hol kezdeményez, hol rám se néz és hozzám se szól. Szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy őszintén leülsz vele és megbeszéled a dolgokat. Kérdezz rá egyenesen: pontosan mi a szándéka veled kapcsolatban? Remélem sikerrel jársz.
2017. ápr. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!