Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért ilyen tolakodó? Rámmászi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen tolakodó? Rámmászik? 14/L

Figyelt kérdés
Szóval nem voltak otthon a Szülei, áthívott filmet nézni. Gyakran megmarkolta a fenekem, meg dicsérte, az alakom, erre egyszer csak rám vetette magát. Csókolgatta a nyakam, az ajkam, én meg annyira mérges lettem rá, hogy elhúztam a francba. Két randin vagyunk túl...... Minden fiú ilyen? Nem bírja fékezni magát? Túlteng a tesztoszteron-szintje?
2017. ápr. 2. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen sráccal szerintem ne is foglalkozz önző majom ha neked ez tolakodó akkor hagyd ott. És hidd el nem minden srác ilyen vannak akik nagyon megértők is és nem sietik el a dolgokat. :)
2017. ápr. 2. 20:44
 2/9 A kérdező kommentje:
De én szeretem őt! Olyan helyes, jóvágású... Csak tolakodó...
2017. ápr. 2. 20:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg mond meg neki hogy ne legyen tolakodó ha meg nem érti meg hagyd ott hidd el nekem nagyon sok helyes rendes srác van még. :)
2017. ápr. 2. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem fog változni. Az emberek nem változnak nagyon... Keress mást, ez így nem lesz jó :(
2017. ápr. 2. 20:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Mond meg neki hogy ne legyen ilyen mert ez neked nem jó és beszéld meg vele. Sok sikert:)
2017. ápr. 2. 21:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Amelyik srác filmet akar veled nézni az moziba visz...
2017. ápr. 2. 21:32
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezel azt akarod mondani, hogy előre kitervelte?
2017. ápr. 2. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

lol de naív...:D

amúgy sose fogom megérteni...:D neked kell tökéletes, jóképű, menő srác...aztán csodálkozol, hogy a többségük meg egyből egy r_bancnak néz, aki mindenben benne van...:D

2017. ápr. 2. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
#6 vagyok. Én csak mondom a tapasztalatom
2017. ápr. 2. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!