Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit gondolnátok?
Egy új suliba mennétek. Lenne egy csendes de aranyos és mosolygós lány akibe szerelmesek vagytok. És órán egymás mellet ülnétek.
Bókolnátok neki és akkor mosolyogna.
Rákérdeznétek hogy szeret-e és azt mondaná hogy igen ha normálisan viselkedtek. Engedné hogy becézzétek meg simogassátok és fogdossátok a combját és ilyenkor mosolyogna. Sokszor nézne a szemetekbe és titeket is sokszor nézne. És amikor ránéztek vagy valamit mondatok akkor nevetne( Nem mindig. Lehetne vele értelmesen is beszélni) . Ha kérnétek a tízóraijából mindig sokat adna. De egyszer megkérnétek órán( a tanári asztal előtt ültök) hogy adjon egy puszit az arcotokra de nem csinálná. Amikor megkérdeznétek hogy megölelhetitek-e nem válaszolna.
Azt gondolnátok hogy szeret titeket a lány?
A válaszokat előre is köszi.
Én azt gondolnám, hogy lassan vége az iskolai évnek, hogy jövőre harmadikosok leszünk.. Tök jó lesz..
Ne haragudj, de amit írtál annyira dedós... MOnd, hogy nem vagy 12 évnél idősebb..:)
Szerintem az előző nem rosszindulatú komment volt,hanem igazság. Ha nem 12 évesek vagytok, ez tényleg gáz.
Az a lány, aki hagyja,hogy random fogdossa egy olyan srác a combát meg simogassa, aki még csak nem is a barátja, az egy pi.csa. Már ilyen fiatalon. Szebb szót nem találtam rá.
Szóval ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!