Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Élőben menjek oda?
Figyelt kérdés
13 (1 hónap múlva 14 )vagyok lány. Van egy srác, egy idősek vagyunk de 6.os (én 8.) én sem értem, hogy hogy lehet :D a helyzet, hogy tetszik a srác, helyes és magasabb is nálam, úgyhogy nem lenne gond. Jóban vagyok az o.tásaival, és elvileg a srác tudja hogy tetszik. a barátai szerint félős, halk úgyhogy nem valószínű, hogy odajönne bármikor is. suli után busszal megyünk haza, külön busz de nagyon közel van a 2 megálló. csütörtökön oda tudtam volna menni hozzá, de nem mertem. Segítsetek kérlek :D Köszönöm :)2017. márc. 31. 20:11
1/1 anonim válasza:
Szerintem menj oda hozzá és a viselkedéséről látni fogod hiddel! Ha már ő félős lépj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!