Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen 13 éves barátnő nem cink? Csak zavar már hogy sokan megnéznek minket az utcán.
Figyelt kérdés
2017. márc. 30. 23:53
11/20 anonim válasza:
Az ember,a serdülőkortól,a felnőttéválásig sok- sok személyiségváltozáson megy keresztül.
Az óvodás gyermekszerelem is szerelem lehet,őszinte,és mély,de nagyon ritka,hogy az kitartson felnőttkorig,s különösen ritka,hogy egy házasság alapjává váljon.
Egy 17 éves fiúnak lehet őszinte,mély barátsága egy 13 éves lánnyal,de TUDNI KELL,hogy az nem lesz alapja,egy mély őszinte kapcsolatnak.(Nyilván szexről nem lehet szó,hisz az bűncselekmény.)
Számítni kell,hogy mindketten másféle emberek lesztek,mire eléritek a felnőttkort,és párválasztási szempontjaitok gyökeresen meg fognak változni.
Ha ezt szemelőtt tartjátok,nem mélyedtek bele a kapcsolatba,és így nem fogtok belehalni,a várhatóan bekövetkezendő szakításba.
12/20 anonim válasza:
17 évesen izgi egy 13 évessel együtt lenni, de édes kevés annak az esélye, h tartós marad a dolog. Nekem 31 évesen volt 17 (akarom mondani 18 :D) éves barátnőm. Élveztem, mert a fiatalságomra emlékeztetett. Sajnos teljesen már világ. Tény, h mindketten tudtuk ezt és nagy megelégedésünkre volt minden találkozás, amíg együtt voltunk:) Minket is megnztek, bár inkább irigységből. Az ő korosztálya a már nem (annyira) gyerekes mivoltom és egzisztenciám miatt, az én korosztályom pedig a szimpla irigység miatt, h egy ilyen dekoratív, jó külső adottságokkal rendelkező csajjal vagyok. Szóval mindennek megvan az előnye és a hátránya is, csak tudni kell a helyén kezelni a dolgokat.
13/20 anonim válasza:
Egy 17 éves majdnem férfi pedo? hajlamú,ha 13 éves lány kell neki? Várjál 2 évet, és akkor nézd meg újra. Addig hagyd békén!
14/20 anonim válasza:
minek neked 1 13éves kiscsaj? most kom... -.-"
15/20 anonim válasza:
előző vagyok bocsi az előbbiért tényleg nem azért mondtam hogy vitát kezdeményezzek de ami 10év múlva 4 év lesz az most sokkal több a pasi "férfi" a csaj meg gyerek...
16/20 anonim válasza:
Szerintem nem. A korkülönbség mindig ennyi marad. Nekem pl volt egy 17 éves barátnőm én meg 21 voltam, ott is 4 év volt köztünk.
17/20 anonim válasza:
Tudod, kérdező, manapság nem divat a hátadba állított vasvillával mászkálni. Márpedig ha a csaj faterja megtudja, alighanem ez fog következni.
18/20 SubriJózsi válasza:
Állítólag minél fiatalabb a lány, annál tovább marad szép !
19/20 anonim válasza:
Ez igaz, Józsika! Elvégre aki most 13 éves, az tíz év múlva is szép lesz, ha most az. Ellenben aki most 50 éves, az nem biztos, hogy 60 évesen is hozz a formáját. :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!