Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyári diákmunka mennyire befolyásolja a párkapcsolatunkat?
Csúnya dolognak hangzik amit írok, mert ez az igazság.
Nem írtad mióta vagytok együtt, szóval csak találgatok.
Egy dolgot jól jegyezz meg: Ha ezért szakít veled, akkor soha sem működött volna a kapcsolatotok hosszútávon. Ha egy másik fiú kerül a képbe, akkor meg pláne. Viszont jó teszt lesz, ha kibírjátok egymás mellett akkor erős kapcsolatotok van.
"Nem nézem ki belőle, hogy így lenne, és beszéltem is erről vele. "
De kinézed belőle, mert konkrétan most írtad le. Ő mit reagált erre? Erre a legjobb reakció,hogy "Kösz, ba..szd meg!"..... nekem ez volt (lett volna) az első reakcióm..
Hogy a tiéteket mennyire befolyásolja? Nem tudjuk.
Tőlem úgy is vettek már el lányt,hogy egyfolytában találkoztunk és a barátnőm is volt.
De a felvetés azért mégiscsak gáz.
A barátnőd majd lepattintja a próbálkozókat. Az értelmesebbek megértik,hogy van valakije, a nyomibbak pedig tovább próbálkoznak,de a lányok nem szeretik az effajta srácokat.
Hány évesek vagytok, mióta vagytok együtt?
Ha igazén szeretitek egymást, hidd el, nem fog ez gondot okozni:)
Néhány ötlet, hogy "éljétek túl":
-írj neki szerelmes levelet. olyan igazit, amit postáznak, saját verssel/szöveggel. ha válaszol rá, máris tudtok hetente egymásnak ilyeneket küldeni (persze neten, telefonon is fogtok beszélni, de a papír formában van valami romantikus, különleges). Plusz aztán lehet a levél mellé mást is küldeni (szívecskés plüssmackótól kezdve, a csipkés bugyiig:D)
-lepd meg, mikor szabadnapos vagy! csak úgy vonatozz el hozzájuk egy csokor virággal, örülni fog. ha veszi a lapot, akkor ő is megfog így látogatni.
-biztos lesz rá alkalom, mikor a családjával Balaton környékénél nyaralnak, hívd el őket oda ahol dolgozol.
-ha elég idősek vagytok hozzá és a szüleitek is belemegy (nyilván ehhez az ő segítségük is kell), bérelj ki neki a megdolgozott pénzedből (!) a munkahelyedhez képest közeli panzióban 1-2 napra, egy szobát. nagyon odalesz amiért az első fizetésedet rá költöd, továbbá van lehetőség "kettesben" programokra.
Továbbá, ha véletlen mégis úgy jönne ki, menjetek, utazzatok el egymáshoz, ha egy délutánra, akkor egy délutánra, a lényeg, hogy együtt legyetek!:)
Valóban vannak olyan történetek, ami a kapcsolat végét jelenti egy nyári időszak, de ha odafigyeltek egymásra, akkor nem lesz gond;)
Egyébként az nem opció, hogy egy helyen legyen a nyári munkátok? Mármint ha a szüleitek beleegyeznek, és van egy plusz ágy, akkor végül is miért ne?
Szerintem mindenképp szakítsatok időt egymásra.
Mellesleg nem tudom milyen forrásból szedted, de a Balatonnál nagyon alacsony a fizetés, pont azért, mert mindenki oda akar menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!