Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudsz valakin átnézni,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudsz valakin átnézni, ha régebben a legtöbbet számított neked?

Figyelt kérdés
Férfiaknál leginkább jellemző . Szerette a nőt , de valami oknál fogva nem lehetnek többet együtt . A férfi ezután kerüli , rá se néz . Azt értem , hogy nagyvalószínű azért teszi , hogy könnyebben elfelejtse , illetve a tekintélyét ne veszítse el , viszont azt nem értem , hogy hogy van benne ennyi erő ? Hogyan tudja így kontrollálni az érzéseit ? Mi játszódik benne le ilyenkor ? Leginkább férfiak válaszára várok . Köszönöm előre is a válaszokat !
2017. márc. 27. 20:56
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Legfőképpen azért írok mert érdekelnek a további válaszok. Ugyanis sajnos én nem tudom ezt megtenni. Nem tudom miért, de ugyan úgy ráfordítom a figyelmemet és nem tudom elfelejteni. Nem jó érzés, remélem idővel változik :)

2017. márc. 27. 21:03
 2/9 A kérdező kommentje:

Hello!

Velem is ugyanez a helyzet . Persze idővel enyhül , de nem tudok egyszerűen átnézni rajta . Ha tudom , hogy ott van a közelemben , figyelem mit csinál , ha más nővel beszél megőrülök . Nem tudom álcázni az érzéseim és ezzel csak magamnak okozok rosszat .

2017. márc. 27. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Igen, velem is ez a helyzet csak én a másik nemet képviselem. Én reménykedem, hogy idővel elmúlik majd. Annyiban elég speciális a helyzetem, (magamnak okozom a bajt) hogy nem akarok felejteni és napi szinten tartom vele a kapcsolatot, annak ellenére, hogy barátja van.

Remélem mihamarabb jobban leszel! :)

(1-es voltam)

2017. márc. 27. 21:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Hát az biztos, hogy rengeteg erő kell hozzá.

Én is átnézek exbarátnőmön, de mikor néhány hete megkeresett nagyon nehezen mondtam nemet...bár az könnyített a helyzetemen, hogy sokat ártott korábban és tudtam, hogy nem járnék jól vele.De az, hogy látszólag nem hiányzik neki, az nem jelent semmit.

2017. márc. 27. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:

Kevés emberben van nagy lelkierő és tartás, nem meglepő gondolj bele, hogy a legtöbben már egy kis diétát sem tudnak betartani. Viszont nem tudod ő mit érez, az egy dolog, hogy neked mit mutat és mire gondol pl lefekvés előtt.

A másik opció pedig, hogy túl van rajta. Már nem érdekli, esetleg haragszik rá.

2017. márc. 28. 01:50
 6/9 anonim ***** válasza:
nem ettől függ, hanem hogy ki szerette jobban a másikat. Rajtam a volt barátnőm nézett át, mikor szakítottunk és próbáltam helyrehozni, na és aztán..emberek jönnek mennek, ilyen az élet.
2017. márc. 28. 10:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Várj csak..nem úgy van,hogy a közeledben van és úgy nem néz rád, mintha ott sem lennél? Ha esetleg erről van szó akkor lehet ám ez egy figyelemfelkeltő viselkedés is, durcizik, mert valami megzavarta, de lehet, hogy akar ő még téged. Ha nem így van, akkor szerintem nem voltál olyan fontos neki, mert vagy gond nélkül nem néz rád, vagy elkerül messzire, hogy ne okozzon fájdalmat saját magának.
2017. márc. 28. 10:32
 8/9 A kérdező kommentje:

Komoly az ok amiért nem lehetünk együtt .

Miután megbeszéltük a történteket , rám sem nézett , került . Egy cégben dolgozunk , ami nem nagy , de így is sikerült neki elkerülnije engem . Miután elmúlt pár hónap és látta , hogy engem ez már annyira nem kavar fel , elmegy mellettem , sőt mostanában köszön is , de még mindig van az a huncut mosolya mint régen . Karácsonykor volt egy céges buli amin odamentem hozzá , beszélgettünk és ő azt mondta , hogy ő már elfelejtett engem , de viszont utána meg jött ki szünetekre amikor tudta , hogy én is ott vagyok . Én akkor kerültem , mert nagyon megbántott . Azóta , ha elmegy mellettem nem nézek rá , de mikor tudom , hogy ő nem lát , nem tudom nem levenni róla a szemem . Azt mondja ő elfelejtett , viszont így viselkedik . Nem értem . Annyira felkavaró . Tudom , nem lehetünk együtt , de ha másképp érez akkor lehetne őszinte .

2017. márc. 28. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:

7 vagyok/ Na jól gondoltam én:) Szerintem akarna ő még téged, csak nem tudja mit kezdjen magával. Ha tényleg nem érdekelnéd úgy kerülne ahogy csak tudna.

Szerintem meg kellene ezt beszélnetek, de egy biztos, tuti meg fogjátok bánni. Egyszer rájöttök, hogy a szerelmet semmiért nem lehet eldobni.

2017. márc. 28. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!