Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretnek hozza kozel kerulni, tanacsok?
Figyelt kérdés
Van egy evfolyamtarsam, aki nagyon tetszik, am o ezt nem tudja. Neha buszon szoktunk beszelgetni (ugy hogy masok is ott vannak, kettesben ritkabban, de neha az is elofordul). Joban vagyunk, de semmi tobb, iskolaba nem beszelunk viszont. Tavaly egy kicsit probalt nyitni felem, legalabbis nekem egy kicsit ugy tunt, de en hulye voltam, es nem vettem a jeleket.
Fokent a fiukat szeretnen megkerdezni, hogy szerintetek mit kell tennie egy lanynak ahhoz, hogy egyertelmuen leessen szamotokra az, hogy nem vagytok neki kozombosek? Szeretnem valahogy tudatni vele, hogy tetszik, de nem lennek kepes csak ugy odaallitani ele es megmondani, eppen ezert egyertelmu jeleket akarok neki adni.
Termeszetesen lanyok valaszat is varom! :)
17/L
2017. márc. 27. 19:57
1/1 anonim válasza:
Javíttasd meg vele a géped, és cserébe süss neki sütit. Persze ehhez el kell hívnod magadhoz. Ez alapján biztos felfogja. :D Persze előtte mentsd le az adataidat, kitudja, lehet, hogy a nagy izgulásában nem figyel, és letöröl mindent. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!