Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez azt jelenti hogy szeret? 12/L
Folyton mondják, hogy egy fiú szerelmes belém.
1., szokott nézni
2., próbál a közelemben lenni
3., nem mer a szemembe nézni
4., dadog ha vele beszélek
Csak azért kérdezem mert nekem is ő tetszik és nem hiszem el hogy tetszem neki...
Ne nézzetek kis p...csának
Előre is köszi!❤
Amikor én ilyen 14 éves körüli voltam velem is volt ilyen. Bámultam a lányt állandóan ha rám nézett elrántottam a fejem, ergo nem mertem a szemébe nézni, dadogva beszéltem, nem voltam sose biztos hogy jó az amit mondok neki, féltem hogy valami rosszat fogok mondani úgyis, és egy paddal előtte ültem, de én még a közelébe menni is féltem:D Viszont ő állandóan jött a közelembe.
Tehát a következtetéseket leszűrve, szerintem igen tetszel neki. Azért a szeretet és a szimpátia között nagy különbség van, de idővel lehet hogy nagyon fog szeretni, ha csináljátok a dolgot.
Megkérdezed tőle :P
Vagy szerelmes beléd vagy fél tőled xd
Szerintem is tetszel neki; próbálj barátságos és nyitott lenni vele - ez persze nem egyszerű, ha neked is tetszik, és zavarban vagy...
Ha kedves és közvetlen vagy, hátha ő is bátrabban fog hozzád viszonyulni, közeledni.
Egy korábbi hozzászólónak:
Véleményem szerintem egy tizenéves kislánynak (12-15) a következő dolgokra van szüksége egy 'kapcsolatban', együtt járásban:
szimpatizáljanak vele, tiszteljék, kedveljék, meghallgassák, legyenek vele figyelmesek, kedvesek, bókoljanak neki, felvidítsák, megnevettessék, megfogják a kezét, megöleljék, megpuszilják, megcsókolják, ha szükséges, segítsenek neki, vagy megvédjék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!