Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van esélyem fiúknál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem fiúknál?

Figyelt kérdés

172cm magas , vékony("model alkat") , barna hosszú göndör/hullámos hajam van , szemüveges és zöld szemű .Általános iskolában önbizalom hiányos voltam , amit középiskolában megpróbálok nem kimütani de közben kezdek kibékülni is magammal(ha beszólnak megvédem magam és akkor persze más hangsúlyban beszélek a másikkal úgy ahogy ő velem ). Ez egy 23fős lány osztályban ahol 1fiú van ez szinte mindennapos dolog :D), de ezáltal mindig megkapom h beképzelt , öntelt vagyok , meg, hogy nekem mindig csak az elérhetetlen kell (az igazság ,hogy nagyon álmodozó vagyok és merek néha nagyot álmodni ,ami néha nem jön be ,de nincs ezzel szerintem semmi baj :D ) meg ribisen öltözök mert , hogy addok magamra ,szeretek csinosan felöltözni de nem kirívóan . Nem vakolom a fejem , szempilla spirált rúzst vagy szájfényt használok . Az arcom tökre rendben van , nem vagyok pattanásos (sokat tisztítom az arcom és oda is figyelek rá,hogy a miteszereket is elkerüljem).Voltak már,,udvarlóim " de ők vagy alacsonyabbak voltak nálam , nem voltak az esteim , vagy csak 1 félnapig udvarolgatott ,vagy csak nem tudtam megbízni benne mert tudtam , hogy más lányokkal is ugyanúgy bánik , mindenkinek adja a szépet és aki horogra akad az lesz a következő . 1évvel felettem járó fiú nagyon megtetszett és elég szépen bele is habarodtam , ugyhogy alig ismerem (bele lehet így szeretni valakibe ? ) cseten beszéltünk , kiszedte belőlem , hogy tetszik , de írtam neki,hogy jobb szeretném személyesen megbeszélni vele ezt ha már úgy is tudja , de ő soha nem akart beszélni ,mert fél ,hogy az osztály társai cikizni fogják . Ez előtt írta , hogy miért nem mentem oda soha hozzá akkor beszélni ,nem harap . Azóta még jobban emészetem magam ,hogy biztos velem van a baj ,pedig a fiú a barátnőim szerint tökre átlagos , tanárok normálisnak tartják,,jó gyerek", nincs vele gond , tud ha akar, félénk (ő is írta ,hogy ne tartsam bunkonak mielőtt leírtam volna neki, hogy tetszik ) .Ha én nem köszönök neki akkor ne is várjam ,hogy ő köszöni fog mert nem. A haverja is biztos tudja , hogy beszéltünk . Nem látszik az arcán semmi érzelem ha összefutunk a folyosón , mindig mosolyog , nevet a haverjával így nem tudom , hogy mennyire vagyok közömbös számára , van e esélyem ? De ha eddig nem keresett akkor nagy valószínűséggel nincs és nem is lesz. Nem vagyok tökéletes tudom , aki érzelmileg fontos nekem azzal enyhén kötekszem amit a másik fél nem nagyon díjaz .Kicsit régi módi is vagyok amiért, hogy azt tartom normálisnak ,hogy a fiú udvaroljon, ő tegye meg az első lépést , és igen is elvárom ,hogy ha tényleg nagyon fontos vagyok neki akkor udvaroljon , beszélgessünk, érezzem ,hogy velem akar lenni és nem csak 1vagyok a sok közül akivel ugyan úgy bánik mint a többi másikkal.Ennek az oka lehet,hogy még nem volt barátom . Bocsánat, hogy hosszúra sikerült . Köszönöm előre is a kulturált válaszokat és a segítségét aki tud!

16/L

2017. márc. 23. 18:24
 1/7 anonim ***** válasza:
66%
Nem olvastam el, de rám írhatnál a lényeggel röviden tömören! :D
2017. márc. 23. 18:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista az a srác... Nálunk meg van 2 lány az osztályban.....
2017. márc. 23. 18:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, jól gondolod. Ha akar valamit, akkor majd félredobja a menőségét és felkeres téged. Csak maradj magabiztos. ;)
2017. márc. 23. 18:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én is ugyanígy vagyok mint te csak fiúban,fiúosztály stb.Önbizalmam van,magammal rendben vagyok,nekem az a bajom hogy eddig minden lány csak azt nézte mennyire menő egy srác,hogy néz ki ha van egy kicsit izmosabb helyesebb akkor ugye fut ahhoz bármennyire is belém van esve stb,a belső az levan szarva meg hogy én mit érzek miután a fejében rükvercbe kapcsol és hirtelen minden hülye okkal kiszeret belőlem.Lehet csak rossz helyen keresem ahogy te is,a lényeg a kitartáson van és a pozitív hozzáálláson mert én még mindig az vagyok a sok csalódás ellenére is,lehet megtalálod életed szerelmét holnap de lehet 2 év múlva de egyszer hirtelen talán a legváratlanabb helyzetben találod majd meg :) 17/F
2017. márc. 23. 18:34
 5/7 anonim ***** válasza:
nálam lenne :D
2017. márc. 24. 07:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Idealista tinicsaj... Én nem irigylem a srácot. Ha rajtad múlik még 30 évesen is szűz lesz.
2017. márc. 24. 14:42
 7/7 A kérdező kommentje:

1.valaszoló. :D köszi de nem , elég egynek úgymond ,,udvarolni " :D :D

2.v. Nem olyan biztos az ...Sokszor elege van belőlünk .Nincs kivel a fiús témákról beszélnie , A többi lányal úgy ahogy kijön csak mi ketten nem tudunk elbeszélgetni , ha belenénk zárva egy szobába tuti megölnénk egymást :D.

3.v. Köszönöm megpróbálok és reménykedjünk ,hogy hamar észbe kap . Csak az a fránya büszkeség ne lenne még , mert ha ő nem foglalkozik velem akkor én se ...Nem köszönök nem szólok hozzá :D

4.v. Egy cipőben járunk akkor . Azoknak a lányoknak pedig nem komolyak a szándékai . Sokkal fontosabb nekik ,hogy menő pasijuk legyen ,nagy izmokal . De ha egyszer meg utné az egyiket akkor is kitartana mellette,mert fontosabb az a látszat,hogy egy menő pasijuk van . Sok sikert neked is ,és köszi a választ .

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek válaszokat ...Sokat segítettek :)

2017. márc. 24. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!