Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem fiúknál?
172cm magas , vékony("model alkat") , barna hosszú göndör/hullámos hajam van , szemüveges és zöld szemű .Általános iskolában önbizalom hiányos voltam , amit középiskolában megpróbálok nem kimütani de közben kezdek kibékülni is magammal(ha beszólnak megvédem magam és akkor persze más hangsúlyban beszélek a másikkal úgy ahogy ő velem ). Ez egy 23fős lány osztályban ahol 1fiú van ez szinte mindennapos dolog :D), de ezáltal mindig megkapom h beképzelt , öntelt vagyok , meg, hogy nekem mindig csak az elérhetetlen kell (az igazság ,hogy nagyon álmodozó vagyok és merek néha nagyot álmodni ,ami néha nem jön be ,de nincs ezzel szerintem semmi baj :D ) meg ribisen öltözök mert , hogy addok magamra ,szeretek csinosan felöltözni de nem kirívóan . Nem vakolom a fejem , szempilla spirált rúzst vagy szájfényt használok . Az arcom tökre rendben van , nem vagyok pattanásos (sokat tisztítom az arcom és oda is figyelek rá,hogy a miteszereket is elkerüljem).Voltak már,,udvarlóim " de ők vagy alacsonyabbak voltak nálam , nem voltak az esteim , vagy csak 1 félnapig udvarolgatott ,vagy csak nem tudtam megbízni benne mert tudtam , hogy más lányokkal is ugyanúgy bánik , mindenkinek adja a szépet és aki horogra akad az lesz a következő . 1évvel felettem járó fiú nagyon megtetszett és elég szépen bele is habarodtam , ugyhogy alig ismerem (bele lehet így szeretni valakibe ? ) cseten beszéltünk , kiszedte belőlem , hogy tetszik , de írtam neki,hogy jobb szeretném személyesen megbeszélni vele ezt ha már úgy is tudja , de ő soha nem akart beszélni ,mert fél ,hogy az osztály társai cikizni fogják . Ez előtt írta , hogy miért nem mentem oda soha hozzá akkor beszélni ,nem harap . Azóta még jobban emészetem magam ,hogy biztos velem van a baj ,pedig a fiú a barátnőim szerint tökre átlagos , tanárok normálisnak tartják,,jó gyerek", nincs vele gond , tud ha akar, félénk (ő is írta ,hogy ne tartsam bunkonak mielőtt leírtam volna neki, hogy tetszik ) .Ha én nem köszönök neki akkor ne is várjam ,hogy ő köszöni fog mert nem. A haverja is biztos tudja , hogy beszéltünk . Nem látszik az arcán semmi érzelem ha összefutunk a folyosón , mindig mosolyog , nevet a haverjával így nem tudom , hogy mennyire vagyok közömbös számára , van e esélyem ? De ha eddig nem keresett akkor nagy valószínűséggel nincs és nem is lesz. Nem vagyok tökéletes tudom , aki érzelmileg fontos nekem azzal enyhén kötekszem amit a másik fél nem nagyon díjaz .Kicsit régi módi is vagyok amiért, hogy azt tartom normálisnak ,hogy a fiú udvaroljon, ő tegye meg az első lépést , és igen is elvárom ,hogy ha tényleg nagyon fontos vagyok neki akkor udvaroljon , beszélgessünk, érezzem ,hogy velem akar lenni és nem csak 1vagyok a sok közül akivel ugyan úgy bánik mint a többi másikkal.Ennek az oka lehet,hogy még nem volt barátom . Bocsánat, hogy hosszúra sikerült . Köszönöm előre is a kulturált válaszokat és a segítségét aki tud!
16/L
1.valaszoló. :D köszi de nem , elég egynek úgymond ,,udvarolni " :D :D
2.v. Nem olyan biztos az ...Sokszor elege van belőlünk .Nincs kivel a fiús témákról beszélnie , A többi lányal úgy ahogy kijön csak mi ketten nem tudunk elbeszélgetni , ha belenénk zárva egy szobába tuti megölnénk egymást :D.
3.v. Köszönöm megpróbálok és reménykedjünk ,hogy hamar észbe kap . Csak az a fránya büszkeség ne lenne még , mert ha ő nem foglalkozik velem akkor én se ...Nem köszönök nem szólok hozzá :D
4.v. Egy cipőben járunk akkor . Azoknak a lányoknak pedig nem komolyak a szándékai . Sokkal fontosabb nekik ,hogy menő pasijuk legyen ,nagy izmokal . De ha egyszer meg utné az egyiket akkor is kitartana mellette,mert fontosabb az a látszat,hogy egy menő pasijuk van . Sok sikert neked is ,és köszi a választ .
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek válaszokat ...Sokat segítettek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!