Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Milyen kérdést tegyek fel neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kérdést tegyek fel neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Próbálom rövidre fogni, remélem, végigolvassátok.

Szóval van egy legjobb barátnőm, és neki az unokabátyjával jártam több, mint egy évig. Már egy éve nem találkoztunk, de én még mindig szeretem, és a legjobb barátnőm is mondta, hogy a fiú a múltkor érdeklődött irántam...

Holnap fog találkozni a barátnőm a fiúval egy családi összejövetelen, és megkérdezte tőlem, hogy felhozzon-e valami témát, kérdezzen-e tőle valami olyat, amit szeretnék. (Persze burkoltan, hogy ne tudja meg, hogy én kérdeztem.)

És én persze szeretném, hogy kicsit beszélgessenek rólam, de nem tudok egy frappáns és lényegre törő kérdést megfogalmazni.

Olyat nem szeretnék, hogy: Újrakezdenéd vele?

Burkoltan kéne...

Segítenétek?

Előre is nagyon köszönöm!

16/L

2017. márc. 23. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát pl ha a pasi tudja h a csajszi tudja h együtt voltatok akkor, kérdezhet olyat h van-e valami csajszi azóta úgymond, ha nincs akkor h miért nincs, nem hiányzol-e neki
2017. márc. 23. 18:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, tudta, amikor együtt voltunk, és azt már sikerült kiderítenem, hogy nincs új barátnője és nem is tetszik neki senki. :)
2017. márc. 23. 18:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!