Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztook:)

Szóval 13 éves lány vagyok (lassan 14) bár ez most lényegtelen. Szóval az a "nagy problémám" nem tudok aludni..szóval az van hogy én nagyon ritkán vagyok szerelmes..de amikor vagyok akkor nagyon. Mint most..és az lenne a kérdésem hogy este miért érzem jobban hogy nagyon szeretem? Már aludni sem tudok pár napja mert folytom rajta jár az eszem. Nem mintha nappal nem érezném hogy szeretem csak este valamiért sokkal erősebb ez az érzés és nem tudok másra gondolni..folyton ez van de eddig senkinél nem volt ilyen pedig azért voltam még szerelmes. Ritkán de voltam:DD persze nagyon örülök mert lehet belőle még valami meg minden csak most ennek a nem alvásnak az a hátránya hogy iskola idő van és hajnali 1-kor vagy pl tegnap éjjel 2-kor is fent voltam. Próbáltam aludni meg minden de nem ment mert nem tudok másra gondolni. Ez miért van? Elnézést ha érthetetlen vagy buta kérdés de komolyan nem tudok aludni és valaki help pls mert így nem lesz ez így okés:D előre is köszi a válaszokat és elismerésem ha megértitek ezt az össze-vissza szöveget xdd

2017. márc. 20. 21:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Figyu , veled uygkoru vagyok és én is ugyanígy voltam a nyáron. :D

Annyit agyaltam kettőnkről, rengeteget chateltünk, sokszor álmodta is róla. A kérdésedre nem tudom választ adni:/ nekem úgy lett ennek vége, hogy magyarúl elcsesztem az egészet és nem beszéltünk többet.

Remélem te jobbán jársz :)

2017. márc. 20. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Uu, de ismerős ez. Mondjuk velem csak egy éjszaka fordult elő, hogy teljesen nem tudtam aludni, mert egész éjjel ő járt a fejemben és csak forgolódtam, de szerencsére akkor nem volt iskola:D de amúgy azóta is gondolok rá és este tényleg erősebb ez az érzés nálam is, nem tudni miért. Nem vagy egyedül.
2017. márc. 20. 22:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Huu de jó hogy nem vagyok ezzel egyedül:D Nagyon köszönöm a válaszokat! :D
2017. márc. 21. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!