Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rá merjek írni?
Tetszik egy fiú az osztályomból. Otthon mindig mondogatom magamban, hogy na jolnap megmondom neki. A suliba már persze nem merem. Rá merjek írni?
14/l
Ő 13/f
1-es nyilván, akkor egoista, hogy csakis magából indul ki és úgy véle az ő igaza az egyetlen igaz és másokat is rákell vennie erre a dologra, kedves 1-es akkor most megis cáfollak, írtam már rá lányra és nem bántam meg, nem fogott el rossz érzés, akkor sem mikor leszólítottam egyet, szóval bizony ez az elméleted amit a saját magadnak kreáltál, hogy még csak esélyt se adj magadnak megis cáfolnám és én azt mondom, hogy már pedig írj rá.. Hogy miért??
Nem rágódsz azon majd, hogy rá írj vagy ne, kevesebb lesz a stressz a görcs, mégha nem is lesz semmi, vagy elfog ez a rossz érzés, amit az 1-es olyannyira emleget, akkor is jó lesz utólag, mivel rengeteg időt szabatítasz fel, mert nem azzal telik majd az az 1-2 perc, 10-20 perc, pár óra, hogy azon agyalsz rá írj-e vagy sem.
Ebből nem jöhetsz ki rosszúl.
Az 1 esnek igaza van. Igenis jöhet ki rosszul .
Az mas ha fiú rair lanyra nem összehasonlitható , ha lány kezdemenyez az már gáz arról nem is beszelve h egy 14 eves fiú egyik héten ezt masik heten azt " szereti "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!