Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha tetszem egy fiunak? A tobbi lent
Na szoval,tetszik nagyon egy fiu. De nem tudom,hogy en viszont tetszen-e neki. Most lesz a masodik talink,eloben nagyon ugy tunt,hogy bejovok neki. De kicsit felek ,hogy csak siman kedves akart lenni es baratkozni akar. Amugy chaten nem igazan beszelunk csak ha en irok ra. De akkorse nagyon sokat.
Elso talin jelek amirol azt lehet hinni,hogy bejovok neki:
-kedves,figyelmes volt
-a labfeje felem forditotta,a tenyeret is megmutatta(persze nem direktbol)
-megfogta a kezem,hogy megnezze milyen pici.
-nem szemeztunk melyen,de neha a szemembe nezet majd hirtelen elkapta a tekintetet.
-kihuzta a szekemet,hogy uljek melle.
-kinyitotta az ajtot es elore engedett.
-meghivott italra.
-kerdezett felolem,meselt magarol is.
-meg kerdezte hogy van e fium vagy volt miotta legutobb latott(regebbrol ismerjuk egymast de akkor is csak 2szer taliztunk es szerelmes volt belem,de elutasitottam.)
-a haverjai hivtak el(nem tudom mar hova) de maradt velem.
-aztan haza kisert.
-majd mikor en mentem volna tovabb megalt es nyujtotta a kezet,hogy megoleljen.
-megolelt.
De nem tudom eldonteni,hogy csak kedves akart lenni es baratkozni akar vagy tetszem neki. Ha tetszenek neki chaten is keresne nem? Es tobbet akarna velem beszelni nem? Es nem nekem kene kerni a talit nem?
Nem tudom mit gondoljak.
Szerintetek? 17/l 17/f
lányok és mi milyen jelekből tudhatnánk hogy van e esélyünk?
adod a jeleket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!