Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak én vagyok így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki nagyon tetszik és nemrég kiderült, hogy én is tetszem neki. De mikor elkezdett nyomulni beijedtem és leráztam... Persze még mindig őrülten szeretem, de ha nyomul akkor picit meghátrálok... Vsak én vagyok így?

Köszi előre is

17/L

2017. márc. 19. 14:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok. Nekem a fiú az osztálytársam. Én azért ijedtem be hogy mit gondolnak az osztálytársaim. De amikor nem gondolok rá hogy most az egész osztály lát akkor nem utasíttom el. Szerintem ha gondolsz rá hogy nem szabad elutasíttanod akkor menni fog. Sok szerencsét:)

14/l

2017. márc. 19. 14:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!❤
2017. márc. 19. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld nyugodtan kezelni a helyzetet és örülj hogy lép. Van egy srác aki nagyon tetszik és szerintem én is tetszek neki (az alapján ahogy néz és zavarban van ha lát ,a közelben vagyok) de nem történt semmi. Egyszer ráírtam mert személyesen nem merek odamenni (nem ismerjük egymást) és elég kellemetlen vége lett. De még mindig ugyanúgy néz.

Úgyhogy próbálj neki örülni :)

17L

2017. márc. 19. 15:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Rendben.

Sok sikert!

Köszi!💗

2017. márc. 19. 18:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!