Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki aranyosan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki aranyosan, hogy kedvelem? 16/l

Figyelt kérdés
Már egy ideje beszélgetünk egy fiúval, találkoztunk is, de mivel mindkettem elég tapasztalatlanok vagyunk, és ő elég bátortalan, én szeretnék lépni. Szóval hogy mondhatnám el neki aranyosan, akár egy utalás formájában, hogy nagyon kedvelem, hogy egyértelmű legyen számára a dolog? (Egyidősek vagyunk)

2017. márc. 19. 09:30
 1/4 anonim válasza:

Énekeld el neki a Horváth Tamás-Táncol velem a világ

Tuti egyből leesne neki

2017. márc. 19. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia nem tudom hogy hogy szoktatok köszönni mikor találkoztok, de talán ha hosszabban megölelnéd és megpuszilnad az arcat ( csak egyszer) akkor lehet leesne neki 😁 meg ahogy hallom, de nem tudom pontosan, hogy ez igaz-e, de van olyan fiu aki szerint cuki ha egy lany osszevissza beszel, szoval ha hajlamos vagy ra akkor csak kezd el egy mini osszevissza monologot arrol hogy bejon neked meg helyes meg ilyenekerol😅 legalabbis es tuti ezeket csi alnam, bar ez angyban fugg a fiu es a te szemelyisegedtol

15/L

2017. márc. 19. 09:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Első: köszi😂😂

Második válaszoló, köszönöm. Amúgy tényleg megijednek a határozottságtól, szóval jó ötlet😊

2017. márc. 19. 09:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Ötletét adom énekelj neki

Jó kis Zámbó számot nem pont szerelmes de elnyered vele a szivét az tuti😂

Még nem veszíthetek méég nem még élni akarok!!

2017. márc. 19. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!