Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam a tudtára?
Sziasztok!14 éves vagyok,és az osztályban van egy lány aki NAGYON tetszik,és nem tudom hogy hogy adjam a tudtára. Már próbálkoztam olyanokkal hogy volt az osztályban ajándékozás és neki vettem egy 12.000-FT-os parfümöt. De még semmi. Kérlek hogy segítsetek! TROLLOK OFF!
Köszi a segítségeket!
Beszéddel a hangszálaid segítségével képzett hangokkal. Ha így nem megy, akkor füstjelekkel a házuk előtt, vagy végső esetben nézz ilyen állatos műsorokat nézd hoygan párosodnak az állatok jó trükköket lehet ellesni.;)
Szívesen!
Hello, nekem hamarabb jött el ez a tetszik, de nem merem megszólítani.Ha nagyon félsz tőle, akkor írj neki messengeren snapchaten,viberen (magyarán ahol eltudod érni)
de, ha egy picit tökösebb vagy osztályban elbohóckodhattok. csináltok 1-2 közös képet megkérdezed kedven filmjét zene, együttes (ugyanezekről beszélgethetsz vele neten is, de előbb utóbb beszéled kell vele élőben is úgy vettem észre, hogy szeretik, ha a fiúk élőben kényesztetik őket) legyél udvarias, de néha húzd az agyát. sok sikert, ha teheted, írd le, hogy sikerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!