Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha az igazi nem viszonozza?
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályban aki nekem nagyon tetszik még egyik lánynál sem éreztem ilyet hogy amikor ránézek vagy rágondolok a hasamban valami meleg bizsergető érzés fog el.Már ő is tudja hogy szeretem de amikor megkérdeztem tőle azt mondta hogy ő nem viszonozza. Mit tegyek úgy érzem hogy ő az igazi mit csináljak hogy szeressen valentinnapra meg nőnapra is vittem neki virágot de, az elmúlt hetekben elkezdett járni egy másik fiúval és ezért depressziós is vagyok.2017. márc. 16. 14:35
1/6 anonim válasza:
Velem az volt hogy a fiúosztálytársam szerelmet vallott nekem de én ugye ezt nem viszonoztam mert nekem meg rohadtul nem tetszik a srác.Megkérdezte tōlem hogy mit tegyen vagy miben változzon meg azért ugye hogy velem legyen,én meg mondtam neki hogy hiába változnál meg kívül,belül nekem ugyan az a fiú lennél aki voltál és ugyanúgy csak egy barátként tekintenék rád.Szvl sztem hiába változnál meg.Elkell fogadnod azt hogy annak a lánynak nem te vagy az igazi és hogy neki más tetszik.És nem kell tényleg megváltoznod.Légy önmagad!
2/6 anonim válasza:
Hát az a baj, hogy én is ilyesmi helyzetben vagyok és az igazság az, hogy ezen nagyon változtatni nem lehet. Sajnos én is megtapasztaltam milyen az amikor tényleg szerelmes vagy egy lányba akár a tűzbe is bemennél érte gondolkodás nélkül. Ez ellen egyet lehet tenni. Élj úgy mintha soha nem is létezett volna most tedd meg azt amit eddig nem mertél, használd ki a dühödet. Hidd el egyszer még vissza fog sírni téged😉. Értékeld azokat akik melletted vannak akár mi van. És ne feledd! Veled vagyok tesa😀 Szurkolok!
3/6 anonim válasza:
Nyugi, lesz még pár "igazi" az életedben mire tényleg eljön az akivel passzoltok
4/6 anonim válasza:
Próbálj meg más lányokat is "észrevenni". Elhiszem, hogy nagyon szereted, de ha ő nem viszonozza, nem tudsz mit csinálni. Ha nagyon nem bírsz magaddal, ne zaklasd, várj. Lehet, hogy 1-2 éven belül megváltozik a véleménye, de ne alapozz erre. Éld az életed, ne ő határozzon meg.
5/6 anonim válasza:
Figyelj szerintem nem most találtad meg az igazit én is igy voltam nyugi de nem korai még az igazihoz attól tudom szereted de az az igazi aki viszont szeret kitart veled meg minden nemrég szakitottam a barátnőmmel akit igazinak tekintettem meg ő is engem meg minden és mégis szakitott amugy 16 vagyok.
6/6 anonim válasza:
Ha neki nem jössz be, ő nem az igazi. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!