Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elrontottam! Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hányan fogjátok végigolvasni de akkor belevágok.Szóval 17 éves fiú vagyok és tanítási év elején elmentünk as osztállyal a tőlünk 35 km-re lévő városba színházba.Amíg várakoztunk az előcsarnokban ugyebár néztük a más iskolából érkezett csajokat.Egyszer csak bejött egy testre, arcra gyönyörű lány.A legjobb haverom egyből fogadást ajánlott hogy ha odamegyek hozzá nem szerzem meg a számát.Hát nem akartam gyávának tűnni odamentem hozzá.Úgy gondoltam hogy ezt vesztettem mert egy ilyen jó csaj mégis mit szeretne egy magamfajtától.Csodák csodájára sikerült.Oda adta a számát,én viszont semmit sem akartam tőle mert gondoltam hogy biztos ugyanolyan,mint a többi jól öltözött,szép lány(tisztelet a kivételnek),és nekem egyébként is volt barátnőm.Amikor hazaértem mégis úgy gondoltam,hogy felhívom ne tűnjek bunkónak,és egész jó benyomást keltett rám.Megadta a Facebook nevét és irogattunk ott egy ideig és....én...beleszerettem,pedig nem is találkoztunk azóta,szóval beszéltem vele egy talákozót a szomszèd faluban ,mert ott élt amúgy is a nagymamája.Így is történt,találkoztunk és nagyon jól éreztem vele magamat.Egyre többször találkoztunk és azt hiszem hogy szerelmes lettem belé.Nagyon sokat gondolkoztam,hogy hogyan szakítsak a barátnőmmel ő érte.De hát megtettem élőben közöltem vele,hogy beleszerettem valaki másba és hogy maradjunk csak barátok,ő ezt hála az égnek nagyon jól fogadta és mostanra ő az egyik legjobb barátom.Szóval összejöttem a másik csajjal,viszont ő erről semmit sem tudott se arról hogy eddig volt bnőm,se arról hogy csak fogadásból mentem oda hozzá.Már kemény 6 hónapja jártunk,úgy éreztem hogy 17 évesen rátaláltam a nagy Ő-re,és ekkor megkérdezte tőlem hogy mi fogott meg benne amikor oda mentem hozzá.Hát úgy éreztem hogy itt az idő ,hogy elmondjam neki.Elmondtam hogy volt barátnőm és hogy fogadás volt..bla,bla,bla.Ő ezen nagyon kiakadt hogy miatta törtem össze egy másik lány szívét meg hogy ő én nekem csak játékszer volt amit a barátaimmal játszottam.Hiába mondtam neki hogy beleszerettem és hogy az a lány most a legjobb barátom....szakított velem.Mindennel próbálkoztam,hivogattam,írtam neki regényeket,de semmire sem válaszolt.Egyszer csak elérkezett a Valentin nap gondoltam ezen a napon fogom ő visszahódítani de hogyan?Ekkor ugrott be egyszer láttam egy filmet amiben a fiú megjelenik a lány iskolájában egy csokor virággal. Loptam az ötlet vettem egy kisebb csokor rózsát és írtam neki egy bocsánatkérő levelet.Tanítási óra alatt bekopogtam és kihívtam őt. Síró szemekkel hazaküldött és mondta hogy felejtsem őt el.Mikor visszament az osztályába leraktam a csokrot az ajtó elé és elmentem.Biztos vagyok benne hogy még mindig érez valamit irántam,mert amikor hazaértem rám írt a barátnője hogy nagyon gyakran sír és folyton mondja hogy hiányzom neki.Viszont nagyon nehéz valamit is tenni,hogyha ilyen ellenszenves.A fiú barátaim ebben nem tudtak segíteni. A lány barátaim/ismerőseimnek a többsége pedig azt mondta ,hogy hagyjam az első szerelemnek mindig vége.Én már voltam többször is szerelmes,viszont ilyet még nem éreztem senki iránt. Tudjátok van az az érzés amikor a kiszemelteddel először beszélsz,na én ezt éreztem minden találkozásnál.Nem akarom elengedni kérlek segítsen valaki már nem tudom kihez forduljak segítségért...2017. márc. 14. 09:40
1/2 anonim válasza:
Hát....hagyj neki egy kis időt, hátha kicsit lenyugszik, és rájön hogy csak az elején volt fogadás, a többit már érte tetted.
Vagy kérd meg a barátnőjét, beszéljen a lelkére. Hátha ráveszi, hogy újra találkozzon veled. Ha összejön, akkor pedig készülj arra hogy utána, de lehet hogy már neked is sírni fog. Hallgasd meg, és próbáld vigasztalni,éreztesd hogy csak az övé vagy.
Sok sikert
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2017. márc. 14. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!