Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi lehet a pontos esélyem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lehet a pontos esélyem %-ban, hogy enyém legyen az az amerikai lány akibe szerelmes lettem?

Figyelt kérdés
Tapasztala akinek van írjon,
2017. márc. 11. 19:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

szóval lány, amerikai és szép.

Ezt az információáradatot...

2017. márc. 12. 13:01
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatilag 0% az esélyed.

Ha ő sincs még 18 vagy ha még idősebb is de a szüleivel él akkor valószínűleg nem engedik el egyedül európába, amerikaiak amúgy se szeretnek külföldre utazni, sokaknak még útlevelük sincs.

Valószínűleg neki sincs saját keresete hogy kifizessen több mint 1000 dollárt repülőjegyre.

Az iphonért kapsz pl 200-at ha a legújabb típus van neked. A repülőjegy pedig 200.000től indul, kivétel Oralndo, Miami és NYC célpontok, ide már 160ért kapsz jegyeket de ha a lány pl Virginiai akkor oda még valahogy el kell jutnod. Ezen kívül még kellenek bőröndök, útlevél, ESTA és költőpénz hacsaknem a csaj tart el és el is szállásol.

Ha ő is szerelmes beléd vagy legalább nagyon vonzódik hozzád akkor talán kiharcolja a szüleinél hogy meglátogasd de mondom akkor is legalább 200.000-re lesz szükséged, de inkább 300K-val számolj.

Na de aztán hogyan tovább? Kint nem maradhatsz mert ki fog alkalmazni feketén olyan valakit akinek semmi munka tapasztalata van és iskolaköteles is ráadásul. Ha megházasodsz akkor is szükséged lesz úgy 1200-1500 dollárra a papírokra plusz ügyvéd aki segít abban hogy ESTA-t átváltsd zöldkártyára amit amúgy elvileg nem lehet, gyakorlatilag meg igen, de egyedül nem fog menni. Ügyvédi díj legalább 1000 dollár. Arról nem is beszéltem hogy egy fiatal lány kevés eséllyel fog összeházasodni valakivel és nem is minden állam engedi a házasságot 18 év alatt.

Én kimentem egy lányhoz de mind2-en nagykorúak vagyunk. Én dolgozok és volt is 400-500 ezrem amiből 400 el is ment kapásból. Voltam kint nála, egymásba szerettünk, ő is volt nálam és ki fogok költözni hogy együtt tudjunk élni. Szerencsénk is volt hogy a szülőknek nem volt ellenére a látogatásom mert az bonyolultabbá tette volna a kiutazást és családi vitákat szült volna náluk.

2017. márc. 12. 13:30
 13/13 anonim válasza:
93%
69,982775269'%
2017. márc. 12. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!