Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez? Félelem? 17L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Félelem? 17L

Figyelt kérdés

Ha nagyon bejön valaki akkor nem szeretnék vele együtt lenni úgy... párkapcsolatban. Szeretnék vele időt tölteni, nevetni és beszélgetni, de valahogy nem szeretném a "kapcsolatot".

Viszont ha van egy srác akiért annyira nem vagyok oda akkor vele meg igen. Persze mindkét esetben fontosnak tartom a kommunikációt a megértést és a kölcsönös tiszteletet, de fogalmam sincs miért nem "kell" az akiért jobban odavagyok...

Valami (esetleg pszihológiai)magyarázatot tudnátok.erre adni?

17 éves lány vagyok

2017. márc. 9. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem magadban nem vagy elég biztos.
2017. márc. 9. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem félsz hogy csalódás lesz a vége, ha bejön, haverság van, semmi több , nincs csalódás,

Ha nem jön be , és lesz vele kapcsolat, nem bánod majd annyira ha véget ér, ha megbánt, ilyen egyszerű :)

Önbizalom , hidd el :) nagy levegő, :)

2017. márc. 10. 01:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen pasit tudnál magad mellé képzelni, milyen fiúval lennél igazán boldog, akit igazán szeretsz, akihez vonzódol?

Nyilván igen. Sürgősen kezd el az önbizalmadat fejleszteni, különben minden srácot, aki bejön egy idő után el fogsz veszíteni és maradnak azok, akiket nem is kedvelsz annyira.

Hajrá!

19/F

2017. aug. 13. 15:07
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Hogyan épitsem az önbizalmam?

2017. aug. 15. 22:56
 5/6 anonim ***** válasza:

# 3/ vagyok

Szívesen! :)

Hát szerintem az önbizalom feljesztése ott kezdődik, hogy először tudatosítod magadban, nem fog egyik napról a másikra menni. Ez egy hosszú folyamat lesz és lehet sokszor a feladás lesz a könyebbik megoldás. Ez viszont tőled függ, hogy feladod-e vagy sem! :)

MINDEN fejben dől el!!!

Az önbizalmat úgy lehet a leginkább fejleszteni, ha bátran vállalsz, ugrasz olyan helyzetekbe, megmérettetésekbe, amiktől félsz és nem merted megtenni. Ilyenkor ne az lebegjen a szemed előtt, hogy 50-50% esélye van hogy bejön vagy nem, mert akkor már ott lesz a tudatodban, hogy "lehet nem sikerül". Ne agy teret annak, hogy lehet nem jön össze. A tőled telhetőt tedd meg maximális energiával, de ne várd el magadtól, hogy hiper-szuper légy. :) Ha esetleg nem jönne össze valami, bátran kijeltheted "én megpróbáltam".:)

Ami még nagyon fontos, hogy ne hasonlítsd magad másokhoz. Gondolok itt a "ahh ő jobb mint én" blabla. :) NEM IGAZ! :) Nem jobb senki és kevesebb se senki senkinél! :)

Sok mindent lehet erről még írni. :) De ha gondolod és van kérdésed, nyugodtan írj, szívesen segítek. :)

Itt van egy link is:

[link]

Érdemes egyszer elolvasni.

Jaa és a lényeg a rendszeres gyakorláson lenne!!! Vagyis rendszeresen, napiszinten gyakorold az önbizalom fejlesztést. Kell egy kis idő még rutinná válik. :)

2017. aug. 16. 01:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Mellesleg ami még nagyon fontos, hogy ha valami nem megy, bátran kérj segítséget, aki tud benne segíteni. :)
2017. aug. 16. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!