Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretek egy lányt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek egy lányt akivel baratok vagyunk mit tegyek?

Figyelt kérdés
Teljesenbelezúgtam es nemtudom hogy mondjam el neki ezt. Felek hogy ő nem viszonozza ezt esbeegek, a lányt eleg sok fiu korulugralja es hat kitudja hogy ossze e jon egyikkel :/ viszonten nagyon szeretem es mindent megadnék neki meg telleg nagyon nagyon szeretem.. De ugyerzem hogy ennyi vetélytárs srásráccalszemben semmi esélyem es rohadtul idegesit hogy igy korulugraljak tenyleg nemtudom mit tegyek hogy igy összejöjjön. Probalok vele minnél tobb idot tolteni es beszelgetni erdeklodok meg minden figyelem hogy mi jo neki miket szeret meg ilyenek.. De attol is felek hogy nemjatna velem mert 3lannyal jartam es mindegyikkel hova van es igy Na erted.. Segitsetek legyszi 16f
2017. márc. 5. 19:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Ott a vegenaz * jóba (telomkijavította boccsi)
2017. márc. 5. 19:18
 2/6 anonim válasza:
Mondd el neki valahogy igy.:Figyi szeretnék mondani neked valamit..... én többet érzek irántad mint sima barátságot. Nagyon tetszel nekem és...[itt rendszerhiba van ].Valahogy meg kéne tudni róla hogy mi a véleménye erről? De hogy hogy azt nem tudom. Félek. 14/f
2017. márc. 5. 22:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Ah dehogy lehet nem is lennenk joba amiatt ha bevallanám neki vagy ilyesmi. Koszi am a valaszt :)
2017. márc. 5. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia David:3
2017. márc. 11. 00:59
 5/6 A kérdező kommentje:
Ajj lebuktam :)
2017. márc. 13. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Szolosd meg:) de ne ugy hogy :he te biga kepu minek nezzel?? Hogy a lagzi lajos citerazzon a beleden

Csak kedvesen hogy: mi a nyakamé' bámúsz má'te tejüzem fejú :D legy romantikus

2017. márc. 27. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!