Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelenthet? Bejövök neki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet? Bejövök neki vagy nem?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki egy kicsit bejön és ezt egyszer mondtam neki de ő azt mondta hogy csak baratok vagyunk és aztan meg mondtam hogy csak "fogadasbol" mondtam.És mindig szives, meg puszizos smileyeket kuld aztan multkor azt mondta hogy szeretlek! És multkor talit kért és megolelt!Most akkor bejövök neki vagy nem?

2017. márc. 4. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Gech hat azt mondta szeret. Where is the problem?
2017. márc. 4. 20:06
 2/4 A kérdező kommentje:
Jo de akkor amikor azt mondtam hogy bejon akkor ő mie mondta hogy én csak baràtként? Lehet hogy csak baràtként szeret aze mondta!?🤔🤔
2017. márc. 4. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Mert akkor lehet meg nem jottel be ugy neki.
2017. márc. 4. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg bejössz neki. De ha nem vagy benne biztos, akkor kérdezz rá :)
2017. márc. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!