Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Velem van a baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AliceGamer kérdése:

Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Ennyire szerencsétlen vagyok?xdEgy csúnya szakítás után(mivel csak kihasznált a fiú) majdnem egy évig szingli voltam..nem akartam senkit se magam mellé,inkább a tanulásra,barátokra fókuszáltam,elvoltam egyedül.Páran bepróbálkoztak nálam,elég népszerű is voltam/vagyokfiúk körében,mégse kértem belőlük,kedvesek voltak és aranyosak,de elutasítottam őket.Hisz hiába vagyok "szép"(én nem gondolom magam annak,masok mondják..hat mondom rossz a szemük)a személyiségem egy sátánéhoz hasonló,bunkó egoista,beszólogató,önző,l*szarom tipus vagyok akit ,nem érdekelnek mások és eléggé..szókimondó,káromkodós és őszinte vagyok...

Amikor együtt voltam a fiúval(így kikövetkezhető,hogy lány vagyokxd)akkor ellentéte voltam annak aki most vagyok..azaz..kedves,önzetlen,segítőkész,vidám mosolygós voltam..ez mind eltűnt..De!jó nyolc hónapig tartot mire elengedtem akit a nagy Ő-nek tarzottam..utana jobban megismertem egy új osztalytársamat..kiderült mi ismerjtük egymást általánosból,egy vársoban laktuk,anyukája fodrász aki nekünk volt anno a fodrászunk..emlékeztünk egymásra:)

És elkezdtünk beszélgetni,csomó mindenben egyetértettünk,és őszinték voltunk egymással(de nagyon!)én meg kezdtem visszatérni régi önmagamhoz..látták rajtam újra Én vagyok,újra boldog..közben bele is szerettem a Srácba..és..összejöttünk..de valamilyen oknál fogva(na és itt jön a kérdés,hogy miért)vissza zárkóztam előtte..kívántam őt,kezdeményezni akartam de nem mertem meg tenni.Önző voltam,elhanyagoltam..mert nem éreztem azt,hogy kellek neki..pedig azt monda fontos vagyok neki,ő mondta ki előbb,a bűvös szeretlek szót..én elakartam kényeztetni,boldognak akartam látni..akkor miért nem tudtam úgy kifejezni magam,ahogy akartam volna?ennyire szerencsétlen vagyok,hogy nem ment?emiatt szakítottunk..azt írta félre ismert,hogy nem az vagyok akit mutattam..de hisz én jóval később szerettem bele,szerintem ő előbb..akkor.minek mutattam volna egy hamis képet neki ha nem is akartam tőle semmit!?neki mondtam el,hogy régi önmagam vagyok neki köszönhetően...aztán meg..egyik nap szeretlek szia,puszi..másnap meg szakítottunk..hát mégse kellettem neki..pedig ő akart többet először tőlem ebben biztos vagyok..majd követkető héten az exével(mármint előttem lévővel..)volt egész héten..és..hatalmas fájdalom vett körül..büntettem magam,hogy hogy lehettem ekkora balf*asz,hogy elrontottam...hiányzik.de ő már lezárta(baratnőm mondta)...és szétszakadok..megint ugyanott vagyok mint legelőször..nem akarok az lenni aki nem vagyok..én ÉN akarok lenni..de az a baj magamtól,ez nem megy..ennyire hülye vagyok,hogy nem megy?elkell felejtenem őt,mert nem kellek neki,de nagyon fáj..17/L

2017. febr. 26. 17:53
 1/3 Relav7 ***** válasza:
Ne legyél bánatos! Jöjj rá hogy ez az ő hibája! En nem voltam meg ekkora fsz egy csajjal sem. Csak o ekkora fsz!
2017. febr. 26. 18:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Morfium a fájás ellen, upppsz olyan nincs már magyar korházakban :/

Hát nézd fogalmazni a semmiről egész jól tudsz, szóval hülye nem vagy :D, de van egy egész öhm hogy is mondjam ellentmondás, azt jelentetted ki hogy te a les*arod típus vagy, de a kérdés mégse azt bizonygatja, hogy les*arod (de ha csak voltál), akkor meg már változtál is és nem kell a segítségünk, mert ha kis mértékben tudtál már változni, akkor a többi is megy logikusan, egyszer azt hallottam egy nagyon okos emertől, hogy (ezt nem tudod meg az én titkom marad)

amúgy nem veled van a baj, hanem a személyésigeddel, ami nem teljesen te vagy, mert más testben lehet megváltozna a személyiséged, tudom mert már hajtottam végre testcserét meg ilyeneket, szóval ne cseréld le magad, uhh közben eszembe jutott egy másik dolog, aki igazán szeret majd az úgy szeret ahogy vagy, azaz ezt az éned is, amit az ördög szült erre a kínköves és nyomorúsággal teli világba ._.

2017. febr. 26. 18:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Értem,igen próbálok változtatni ahogy csak tudok:)köszönöm mind a két válaszolónak😁
2017. febr. 26. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!