Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig még nem tapasztaltam ilyet, mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akive jóban vagyunk beszélgetünk de annyira nem vagyunk szoros kapcsolatban szünetekbe a barátnőivel van én meg a barátaimmal. Párnappal ezelőtt mikor mentünk órára megütötte a fenekemet aztán mikor elment mellettem én megfogtam az övét. Látszott rajta hogy meglepődött és elpirult egyébként tudni kell róla hogy sokmindenkit lenéz. Mire utalt ez a reakciója?2017. febr. 25. 15:07
1/4 anonim 

válasza:

Semmire, vagy kereti magat, vagy csak viccbol bszogatott ezzel a fenek csapkodassal
2/4 anonim 

válasza:

Arra hogy addig hehe volt amég ő csinálta de most meg kellemetlenül érzi magát. Sose értettem hogy miért divat az általánosba ez a seggre csapkodás.. ne állj be a sorba a barmok közé
3/4 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam én is hogy viccből csinálja a lány csak akkor miért csodálkozik ha én is ezt csinálom amúgy mind1 köszi a válaszokat
2017. febr. 25. 16:48
4/4 anonim 

válasza:

Nekem folyamatosan csapkodják a seggemet a lányok.. És én se tudom, hogy miért. Lehet jó seggem van vagy csak az is lehet, hogy heccelnek vele vagy csak poénos. Ez van. 😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!