Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Messze van de szerintem még...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Messze van de szerintem még sose szerettem valakit ennyire. Vélemények?

Figyelt kérdés
Szóval van egy barátom akivel úgy jöttünk még anno össze hogy nem is láttuk egymást(180km), de annyi sok közös volt bennünk, hogy azta..meg egyszerűen nagyon megtetszett. Nemrég volt síszünetük és leutazott hozzám majdnem egy teljes hétre. Annyira jó volt..úgy szeretem! Sose éreztem ekkora kötődést egy fiú iránt valaha. De tegnap már haza kellet mennie és már kb most is hiányzik akkor mi lesz egy hét múlva?! Amúgy mind a ketten 14 évesek vagyunk. Szóval olvasgattam ilyen dolgokról és hát arra jutottam, hogy mindenki azt hiszi hogy az ő kapcsolata más. Mi már több mint 1hónapja együtt vagyunk. De úgy érzem hogy az eszem tudja hogy nagyon rosz lesz de a szívem meg nem akarja őt elengedni. De az biztos hogy a szívemre fogok hallgatni mert ő konkrétan az első ember akibe úgy érzem, hogy tényleg szerelmes vagyok és nem akarom hogy a távolság miatt menjen tönkre de ezzel ő is ígyvan. Amúgy egy nap kb az van hogy hazajövök a suliból és egyből beszélek vele. Hétvégén meg szinte mindig be van kapcsolva a skype..és még alvás közbe is azt csináljuk csak hogy lássuk egymást. Szóval nemtudom hogy ez így mennyire érthető, de vélemények?

2017. febr. 22. 09:27
 1/2 anonim ***** válasza:
De arik vagytok :) Ha tényleg annyira szereted, akkor nem állhat közétek a távolság. Biztos szeret téged ha minden nap beszéltek. Ne adjátok fel ezt a kapcsolatot csak azért mert bonyolultnak tűnik. Sajnos azzal, hogy hiányzik, nem lehet csináni semmit. Uyanúgy ha pl egy városban laknátok és pont nem lenne veled, akkor is hiányozna.
2017. febr. 23. 06:07
 2/2 anonim ***** válasza:

2 éve vagyok távkapcsolatban. Igen, mi is nagyon szeretjük egymást, szinte az első perctől fogva rajongtunk egymásért, ez azóta sem múlt el. 200 km van köztünk, kicsit több, mint nálatok, illetve én 17/L vagyok, ő 23/F. Ő dolgozik, én suliban vagyok, így nehezen, de össze tudunk hozni havi 1 találkozót, az is csak egy fél nap. :(

Igen, szokott hiányozni, de soha nem éreztem azt, hogy ezt nem fogom bírni, emiatt akarok szakítani. Mondjuk ebben nincs is logika... Tehát szakítok, mert hiányzik, attól nem múlik el a hiány. Egy távkapcsolatban amúgy sem a távolság fogja meghatározni a kapcsolat jövőjét. Nagyon fontos, hogy kitartsatok, ne legyen előttetek akadály, bízzatok a másikban. Egy párkapcsolat nagyon komoly, főleg ekkora távolsággal, de működhet, csak rajtatok múlik.

Egyébként ha mindkettőtöknek van elég ideje, tudok adni ötletet, amit még tudtok együtt csinálni, ezektől pedig lehet könnyebb lesz elviselni a távolságot.

Kitartás srácok! :)

2017. febr. 23. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!