Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez jelenthet valamit? 😌

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jelenthet valamit? 😌

Figyelt kérdés
Kozepiskolaba jarok es van egy fiu aki mar ev elejetol fogva tetszik.Ezt o tudta is ilyen-olyan pletykakbol.Az elejen nagyon aranyos volt adott puszit stb.De utana igazabol nem erdekeltem semennyire.A heten viszont elkezdett minden nap feljarni a termunkbe es mindig odajon hozzam,holott eddig sosem jott fel senkihez.Batorsagot vettem es rairtam tanulas ugyben de nem irta le amit kerdeztem,hanem azt mondta,hetfon elmondja a suliba elobe.A baratnoim szerint mindig néz.Mar kezdek erezni egy kis remenyt.Jogosan?/:

2017. febr. 18. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is éreznék. De fura,hogy egy ideig rád se bagózott. Valószínű ez is egy pasis dolog amit mi sosem érthetünk meg. Csak vigyázz,lassan haladj :)
2017. febr. 18. 23:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen probalok lassan haladni,de mar kikeszulok basszus:(
2017. febr. 18. 23:38
 3/5 anonim ***** válasza:
mennyi ideig nem érdekelted? csak mert velem is ez van már kb. 2 hónapja és már kezdem elveszíteni a reményt, hogy újra érdeklődni fog irántam :(
2017. febr. 19. 08:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Hat kb ket honapig igen aztan mostanig,azaz februarig nem szoval 4 honapot vartam:/ de mar fel eve szenvedek
2017. febr. 19. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
"Valószínű ez is pasis dolog amit mi nem érthetünk meg". Ez hülyeség, ti lányok se vagytok különbek. Van egy lány az osztályunkban, tetszik, jóban vagyunk, hülyéskedünk meg minden. De vannak olyan pillanatok amikor egyáltalá nem érdeklem őt, fejre is állhatok, észre se vesz. Mostanában meg hazafelé is rajtam lóg, fogdos, beszólogat, egyszóval érdeklem őt. Szval egy száz szónak is egy a vége, a lányokon se könnyű mindig kiigazodni. /Egy 15 éves fiú/😉
2017. febr. 20. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!