Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályunkból minden lánynak van valekije csak nekem nem. Velem van a baj? 14/L

Részletesebben? Kinézeteddel van valami baj? Önbizalom hiányos vagy? Egyéb ilyen?
Amúgy attól mert a többinek van, neked nem biztos hogy be kell állnod a sorba mert a többinek van...

Úgy nem lehet megmondani, hogy nem ismerünk és nem tudunk rólad semmit és nem is látunk (kisugárzás miatt írtam az utóbbit többek között).Ha nincs még barátod, akkor mi van?Még csak 14 éves vagy az ég szerelmére!Ez legyen a legkevesebb!Nyugodj meg, rövid időn belül nem csak neked nem lesz. :)
F

Egyet se aggódj:) én 19 vagyok és még nemvolt kapcsolatom holott lett volna rá már alkalmam. Ne aggódj emiatt. Ezeknek a 95%-a nemáll készen komoly kapcsolatra.
Képezd magad, sportolj, élj boldogan, belevalóan hidd el nekem melletted se fog elmenni szerelem csak türelmesnek kell légy.:) sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!