Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen levelet írjak? (lent)
Szval van egy lány, akit még a téli szemeszter elején imsertem meg és azonnal beleszerettem. Sajnos van barátja, de ez csak később derült ki (még friss kapcsolat), de valahogy amikor meglátjuk egymást csak mosolygunk és minden gondom elszáll egyszerűen csak jól érzem magam (ez lenne a szerelem?! :D ) A lényeg h nemsokára szül.napja lesz és adok neki egy rajzot amin ő van a sapkámban + egy levelet és mindezt névtelenül (mondjuk a képről sztem rá fog jönni h én vagyok). Szval azt akarom kérdezni h mit írjak a levélbe? Jöhet privát üzenet is :)
19F
Igen, ez a szerelem.
Mit szeretnél a levélbe írni? Hogy szerelmes vagy belé?
Igazából egy dolog amire gondoltam az az volt h megirom neki h azt kivanom h boldog legyen még ha ennek nem is lehetek része
Megtudhatom a korod és nemed kedves kommentelő?
De tudja, hogy többet akarsz tőle?
19F
Én is írtam levelet egy lánynak pont a te korodban de nekem nem jött pedig nem volt rossz a vers véleményem szerint...
Szóval én óva intenélek tőle ha kell tessék odamenni hozzá beszélgetni..
Egy barátom mindig azt szokta mondani hogy csak az foglalt akin fekszenek kicsit beteges kijelentés de 100%-ig igaz főleg a mai világban..
Szerintem pedig romantikus a levél. Legalábbis én mindig arról álmodozom, hogy egyszer majd kapok egy kézzel írt levelet egy fiútól...
(Amúgy az "egy lány akkor foglalt, ha fekszenek rajta" beszólás baromira nem igaz és szerintem ha nem prostit akarsz fogni, akkor ne terjeszd ezt, Boros Milan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!