Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Félreértelmeztem a "jeleket"...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félreértelmeztem a "jeleket" és most szörnyen érzem magam! Mit tegyek? 😢😢😢

Figyelt kérdés

Egy fiu mar hetek óta adta a jeleket, akibe szerelmes voltam/vagyok:

- szemezett velem sokat

- sokat mosolygott rám

- kereste a társaságom (többet beszélt velem par hét alatt, mint eddig 8 év alatt)

- olyan szerelmes tekintettel nézett rám

- ultra-mega-giga figyelmes volt velem (mert amúgy egy "nőgyűlölő")

- mással nem csinált ilyet, csak velem

Tele lettem önbizalommal. Én is viszonoztam a jeleket. Nagyon boldog voltam. Valentin napon akartam szerelmet vallani neki, mert mar TELJESEN biztos voltam magamban. És erre mi történik azon a napon?

Összejön egy masik lánnyal 😔

De nem legalább valami normálissal, hanem az egész évfolyam legnagyobb Miss Pic sájával! 😷

Annyira el vagyok keseredve! 😫 Már azt hittem, hogy valaki végre szeret engem, erre PONT EGY EKKORA RIBIVEL JON ÖSSZE?!!! 😭😭😭

Nem hiszem el, egyszerűen nem bírom feldolgozni. 😢😢😢

Meg az oké lett volna, ha egy normális, kedves lánnyal jon össze, de hogy egy ilyen árulkodós, nyafka, ribkós, beképzelt plázacicával???!!!! Na neeeee... 😷😷😷

Most mit csináljak? 😭 Annyira örültem neki, végre kigyógyultam az önbizalomhiányból és ekkor megtörténik ez... 😫😫😫

Előre is köszönöm a segítő válaszokat! ❤😭😭😭

2017. febr. 15. 19:01
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
#9 csak a második vagyok en XD
2017. febr. 16. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!