Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Ez nem szerelem? 15/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel nagyon jó a kapcsolatunk. Jártunk is majd történtek dolgok ezért szakítottunk. Azóta eltelt fél év. De a szakítás után 3 hét mulva ujra beszéltunk de ezúttal csak barátként. Ahogy most is. De van úgy hogy leirja hogy még mindig szeret. Becézget. Nyilván még én is szeretem. De nem lép semmit. Csak leírja és ennyi. Már van úgy hogy hetekig nem beszélunk majd újra és akkor is folyamatosan leirja hogy szeret..2017. febr. 14. 18:35
1/3 anonim válasza:
Mert várja, hogy ráköpjed már, hogy te is, vagy, hogy te már nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Kihagytam a szövegből, hogy ezt ő is tudja hogy szeretem. És ő a mindenem és az is lesz..
2017. febr. 14. 18:40
3/3 anonim válasza:
Basszus! Tessék mar kommunikalni nem a sült galambra varni, hogy ki mit gondol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!