Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak akkor kell egy srác, ha én nem jövök be neki, baj van velem?
Eddig 2-szer előfordult, hogy megtetszett egy srác. Egyszerűen tökéletesnek láttam őket, de azután hogy észrevettem talán kezdenek érezni valamit irántam (feltűnő jeleket adtak: megbámultak stb) egyszerűen nem tetszettek már. De ezelőtt meg megvesztem értük. Nem értem, hogy ettől miért változtak meg az érzéseim olyan szinten, hogy már-már idegesítőnek találtam mindkét srácot, amikor csak rámnéztek vagy el kellett mennem mellettük.
15/L
Méghogy a csoki nem okoz élvezetet
l
Jajj, én is ilyen voltam tízen évesen. :)
Talán mert ezek nem igazi szerelmek, hanem inkább vágyak voltak: a szerelmet akartam érezni, és ők annak a tárgyai voltak... De nem őket "szerettem" úgymond.
Amikor kiderült hogy viszonozzák felém és engem is rendesen bámultak, meg tökre megijedtem és elillant az egész.
Azt hittem csak én voltam ilyen kis szeri. :)
Ne aggódj, előbb-utóbb lesz másképp is. (Bár akkoriban még erősen gátlásos is voltam, nekem sajna évekkel később nőtt be a fejem lágya.)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!