Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csak akkor kell egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak akkor kell egy srác, ha én nem jövök be neki, baj van velem?

Figyelt kérdés

Eddig 2-szer előfordult, hogy megtetszett egy srác. Egyszerűen tökéletesnek láttam őket, de azután hogy észrevettem talán kezdenek érezni valamit irántam (feltűnő jeleket adtak: megbámultak stb) egyszerűen nem tetszettek már. De ezelőtt meg megvesztem értük. Nem értem, hogy ettől miért változtak meg az érzéseim olyan szinten, hogy már-már idegesítőnek találtam mindkét srácot, amikor csak rámnéztek vagy el kellett mennem mellettük.

15/L

2017. febr. 10. 21:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert még kislámy vagy és magad se tudod mit akarsz, erről még az is árlkodik, hogy aboltban a csokiknál állsz és azon filózol melyiket vegyed meg, nagy lány már a vibrátoroknl tesui ugyanezt, ő tudja mit akar, élvezetet, amit egy csoki nem nyújthat neked.
2017. febr. 10. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Méghogy a csoki nem okoz élvezetet

l

2017. febr. 10. 22:08
 3/7 anonim válasza:

Jajj, én is ilyen voltam tízen évesen. :)

Talán mert ezek nem igazi szerelmek, hanem inkább vágyak voltak: a szerelmet akartam érezni, és ők annak a tárgyai voltak... De nem őket "szerettem" úgymond.

Amikor kiderült hogy viszonozzák felém és engem is rendesen bámultak, meg tökre megijedtem és elillant az egész.

Azt hittem csak én voltam ilyen kis szeri. :)

Ne aggódj, előbb-utóbb lesz másképp is. (Bár akkoriban még erősen gátlásos is voltam, nekem sajna évekkel később nőtt be a fejem lágya.)

25N

2017. febr. 10. 23:02
 4/7 anonim válasza:
Mind ilyenek vagyunk..Mindig az kell,aki le se szar :D
2017. febr. 10. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:
drama queen
2017. febr. 11. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia. Abszolut semmi baj sincs veled. Vannak olyan személyiségek a szerelemben, akiknek addig kell valaki, amíg küzdeni kell érte. Ha pedig már megkapta, elérte, akkor már nincs benne ez a "küzdeni akarok" érzés, és egyszerűen már nem is akarja annyira a dolgot. Remélem tudtam segíteni.:)
2017. febr. 17. 08:38
 7/7 anonim válasza:
ÉS ebben "abszolút nincs semmi baj", mi? :D
2017. febr. 17. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!