Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért küldhette a képet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldhette a képet?

Figyelt kérdés

Tegnap este beszelgettem egy fiúval ( nem eloszor) es mondta hogy kuldott kepet de nekem nem jott át valoszinu azert mert neki nagyon gyenge volt a wifi.

Elkoszontunk.

Esss reggel arra ebredek hogy kuldott egy kepet reggel magarol ahogy felkel :).

Es ezt miert? Nem az estit kuldte el ujbol hanem.akkor reggel 6.55kor csinalt egy cuki mosolygosat:))

Szoval mi okbol?

Koszi

Bocsi az ekezetek miatt telorol vagyok :*

2017. febr. 10. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Hogy kapj egy képet? időküzben rájött, hogy az első képen látszódik a drog laborja ami mögötte van és éppen gyártja az anyagot velem.
2017. febr. 10. 21:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Normalis valaszokat kerlek :)
2017. febr. 10. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
HERBÁL!!!
2017. febr. 10. 21:41
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

3-as látom egy rugóra ját az agyunk, sőt még a % is egyezik xD Írj rám, ez született barátság :D

lehet amúgy csak elnyomta és nem neked akarta küldeni, hanem a lánynak aki tetszik neki :D

2017. febr. 10. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy azért volt olyan "cuki" és mosolygós, mert még hatott a tegnap esti kannásbor. Egyébként a testileg egészséges fiúknak reggelente mindig fel szokott állni, olyankor egyébként is nehéz tisztán gondolkodni. Valószínűleg azért küldte neked a képet, mert szép kislány vagy, és meg akar ölelni.
2017. febr. 10. 21:49
 6/10 anonim ***** válasza:
73%

nem megölelni akar, megakar markolni odalent, tökös legény vagy te kérdező :D

Végülis nem mondtad milyen nemű vagy :D

2017. febr. 10. 21:54
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg azért küldte,mert tetszel neki.Valószínűleg az estin is ő volt,nemtom,lehet,hogy úgy gondolta,reggel jobban néz ki xd

Küldj neki te is egyet :)

2017. febr. 10. 21:58
 8/10 A kérdező kommentje:

Bocsi

En 18L

Ő 20F

2017. febr. 10. 21:58
 9/10 Stark2000 ***** válasza:
61%

Bár én önbizalom hiányos vagyok, de én ha küldök lánynak képet (főleg a reggeli fejemről..), akkor ott kicsit többet érzek, mint barátság. Magamból kiindulva biztos vagyok benne, hogy kedvel téged és tetszel neki. Válaszolj rá te is egy képpel esetleg, biztosan örülne neki. :)

Bár elég egyértelmű lehet, de; a távolabb élő párok is küldenek egymásnak képeket (no, nem perverzkedni itt, mert a hülyeség az nagyon megy xD). Ki ne akarná látni a párját naponta legalább 1-1 képen? :)

2017. febr. 10. 22:38
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó💟💟💟
2017. febr. 11. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!