Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok abba a fiúba, akibe a legjobb barátnőm is? 😥
Egy fiú (akibe a barátnőm szerelmes) elkezdett nekem jeleket adni (egyértelmű jeleket). De en nem voltam bele szerelmes, nem is tetszett. Ő amúgy az osztálytársam. A lany es a fiu is.
(A barátnőm 3 éve szerelmes a fiúba, de a srác ra sem hederit).
Aztan volt egy olyan "élményem" egyik nap a suliban, hogy tesiztunk es kidobozunk ott. Aztán rám céloztak, mire en egyet pordultem a tengelyem körül es akkor vettem észre, hogy a srác ott állt mellettem, szóval sikerült pontosan a karjai közé esnem (tudom, hogy eleg hihetetlenül, meg nyálasan hangzik, de igaz). 😰
Akkor melyen a szemembe nézett es nagyon bámult olyan szerelmes tekintettel. Lehet, hogy meg is csókolt volna, ha nem szabaditom ki magam gyorsan (Szerencsére ezt a barátnőm nem látta)
Na akkor ott éreztem "valamit", de sztem csak fellángolás volt. Utana teljesen olyan volt, mintha szerelmes lennék, de ugye a fellángolás hirtelen jon, es ez sztem eleg hirtelen volt :)
Aztán az érzés amilyen hamar jött, olyan hamar el is múlt.
De most megint visszajött es ez bizony nem fellángolás, hanem mar TENYLEG szerelem. :/
Azért rossz, mert ugye a legjobb barátnőm is... :(
De a srác meg mindig adja a jeleket, úgyhogy engem szeret.
A legjobb barátnőm viszont eleg köcsög tud lenni azzal, aki a fiu fele közeledik (akkor is, ha a lany a baráti köréből van, mar volt ra példa).
Nem akarom tönkretenni a baratsagunkat, de most vagyok először szerelmes es ha viszonozzak... :/
Szerintetek közeledjek a fiú felé kockára teve a barátságunkat a legjobb barátnőmmel, vagy hagyjam a fiut es legyek jóban a barátnőmmel?
Ajh, annyira nehéz ez! 😞
Szerintetek? Érveket is kérek!
Előre köszi a válaszokat! ❤
Szia.
Ugyan ez van velem is ezért válaszoltam rá mert általában nem szoktam. Na akkor hagyd a legjobb barátnődet vagy szoktasd át egy másik fiúra és akit szeretsz az neked marad. Ilyen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!