Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Velem lehet a gond, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lehet a gond, ha egy ilyen fiú miatt utasít el? 16/f

Figyelt kérdés

Egy ideje beszélgetek egy lánnyal és nemrég képbe jött egy másik srác, aki úgy vettem észre, hogy jobban tetszik neki, még meg is mondta, hogy szívesen járna vele.

Rólam annyit, hogy alapjáraton normális vagyok, csak akkor vagyok bunkó másokkal, ha ők is úgy szólnak hozzám. Mindig azoknak segítek, akiknek tudok és emellett a lány mellett is mindig ott voltam, akármikor szüksége volt rám.

Erre jött az a srác, aki előszeretettel használ vulgáris szavakat, a lánnyal is néha így beszél és emiatt sokszor össze is vesznek. Meg rohadt bunkó, erőszakos, nagyképű.. nem mellesleg külsőleg..hogy is mondjam..egy páwa kis izéke, én meg nem úgy nézek ki. Utólag kiderült, hogy bár nincsenek még együtt, de még le is feküdtek. Aztán elvileg össze is fognak jönni, mert mint említettem, a csaj folyamatosan a tudtára adja, hogy tetszik neki, meg ezek szerint a srácnak is a csaj, engem meg aki mindig támogatja és normálisan viselkedik, le se szarja..

(A csaj 14 éves amúgy, a srác meg 17)

2017. febr. 7. 09:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
A mai tizenéves lányok jórészének a 40-50 kilós, nagyszájú, csúnyánbeszélő páwagyerekek jönnek be, akik teszik a fejüket, eljátszák a nagymenőt, meg a keményet, közben olyanok mint a kislányok! Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. A csajszinak pedig gratulálok, 14 évesen inkább a biológiakönyvet kéne tanulmànyoznia, hogy ne legyen terhes, meg megtanulnia hogy kell védekezni, nem a fszt kéne fogdosnia! Te meg inkàbb keress egy olyan lányt, akinek szintén bejössz, ne pazarold az idődet olyanra, aki nem akar tőled semmit.
2017. febr. 7. 11:42
 12/12 anonim ***** válasza:

amúgy csak szivattalak :D

Mind a hárman gyerekek vagytok, én is az vagyok csak átlátom a dolgot, van az a mondás a friúk válogatnak, a férfiak választanak, legközelebb előbb lépj és ne tökölj ennyit, mert gondolom nem közeledtél úgy felé, csak barátkoztál és közben meg jött egy srác, aki meg lépett.

2017. febr. 7. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!