Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nekem nagyon tetszik és többször is a tudtára adtam, viszont neki van barátja, ezért úgy komolyabban nem akarok bepróbálkozni. Azért nem tudom eldönteni igazán, hogy tetszek e neki vagy nem, mert egyszer így viselkedik, egyszer meg úgy. Többségben, ha összefutunk, akkor mindig egyből elmosolyodik meg van hogy felhúzza a szemöldökét és úgy mosolyog meg mindig próbál viccesen piszkálni, aztán máskor meg úgy elmegy mellettem, hogy látszik, direkt nem néz rám és a plafont nézi vagy elkezdi a falat bámulni amíg elmegy mellettem, de közben semmi nincs ott amit nézne. Sokszor látom rajta, hogy direkt nem néz rám, máskor meg ő jön oda.2017. febr. 6. 20:13
3/3 anonim válasza:
Tetszel neki, és nem érti, hogy miért nem történik semmi. Amikor nem reagál rád, belőled próbál kiváltani valamilyen reakciót. Ha fiatal vagy és nem érzed még, hogy hogyan kellene ezt csinálni, akkor nem lesz könnyű, de valamilyen módon előre kéne lépni. Találj ki valami olyan dolgot, közös programot, bármit, aminek örülne, és nem szégyelled elhívni rá. El fog jönni. Ha nem, akkor még egyszer próbáld meg, valami más ajánlattal. Ha másodszor is elrontja, és nem jön veled, akkor vagy nagyon ügyetlenül pasizik, vagy tényleg nem jössz be neki - de ez utóbbit nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!