Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 17-19éves lányok! Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krampusz77 kérdése:

17-19éves lányok! Szerintetek ő is úgy érez mint én? 17/F

Figyelt kérdés

Sosem volt csajom de most az élet volt olyan kedves velem ,hogy kb 5hónapja kabarok egy csajjal😅

Érzem hogy szerelmes vagyok belé,mert sokat gondolok rá,eléggé zavarba vagyok ha vele is vagyok,megolondulok érte..Ő jártas azért már a párkapcsolatban.Nos mivel nálam nagy a párkapcsolati tapasztalatlanság ezért eléggé gátlásos beszari barom vagyok ebben a témában.Tegnap voltunk kinn...El is mentunk egy romantikus helyre ahol egy lélek sem volt,egymás mellett ultunk,dumáltunk...és ekkor kellett volna bekövetkeznie a csóknak...😡 minden körülmény megvolt hozzá..csak nem mertem...egyszerűen sosem csináltam ilyet és nem ment!!attól félek hogy elrontottam...rég0ta már beszélünk egymással olyan vagyunj egymásnak mint a lelkitársak...csak nagyon gátlásos vagyok...kérdem én..Hogyan és mior csókoljam meg?Vagy hogyan adjam tudatára hogyn szeretem és majd meg örülök érte??

Mert már nem huzhatom sokáig mert el fogom cseszni...Tanácsokat kérnék h merjem megcsokolni,mondjatok saját tapasztalatokat,bíztassatok kééérleeek!!🙄😊😂

2017. febr. 5. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges hogy tetszel neki. De ne nagyon huzd el az egeszet mert ha tetszel neki akkor lehet letesz rolad.
2017. febr. 5. 23:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Ő is már csak arra várhat h már mikor lépek valamit?Nem vagyok a szavak embere tehát ha barmi kérdés van vagy nem lehetett érteni azt tegyétek fel😂
2017. febr. 5. 23:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Helyesírásodból kikövetkeztetve nem hiszem el a korodat.

Ejnye kisfiam, házit megírtad már?

De egyébként, a felső kérdésedre válaszolva; nem tudhatjuk. Nem ismerjük a lányt, nem ismerjük az előzményeket, szóval nehéz megmondani, hogy úgy érezhet mint te.

Az hogy mikor jön a csók.. na pont akkor kellett volna :D

Rá se ránts, lesz még ilyen alkalom a közeljövőben ha a csajnak tényleg számítasz valamit. De akkor ne hezitálj ;)

De ezt a diszkrinimációt kikérem magamnak. Miért csak lányok válasza érdekel? :(

17/FFFFF!

2017. febr. 6. 02:55
 4/4 anonim ***** válasza:

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

JUST DO IT!

Csak kezd el szépen lassan felvezetni. Javaslom, hogy mivel nem vagy a tettek embere, így első körben legyél inkább a szavaké, és először mond el neki, hogy szeretnél járni vele mert nagyon fontos neked meg jó a sggee :D meg már amúgy is kanos vagy... na de visszatérve, ha ezzel megvagy és pozitív a visszajelzés, akkor csak tedd a fentebb írtakat...

;)

(Amúgy jó kérdés, hogy miért csak a lányok véleményére vagy kíváncsi. Elvégre ők nem tudnak arról tapasztalatokat mondani, hogy hogyan mondták el az érzelmeiket és, hogyan csókoltak meg egy lányt.... legalábbis nem a nagy többség)

2017. febr. 6. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!