Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » én 15 éves vagyok! A barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

én 15 éves vagyok! A barátnőm 11 juliusban lesz 12 ciki hogy én 15 vagyok ő meg 11? és ciki ha megakarom csokolni? (nyugi többet nem akarok egy 11 évesnél) de ahoz képest hogy 11 néhány 13 éves lánynál komolyabb. szóval kínos?

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 17:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%
Basszus? Itt mindenki liberális agyonmosott mosógép? Há hogy az istenbe engedhetik ezt meg!?Jo a szerelem hatartalan meg minden de ez még nálam is sok...
2017. febr. 6. 01:26
 12/13 Dorcilány0724 válasza:
90%
Szerintem cuki :3 én örülnék olyan barátnak aki nem csal meg 2x és nem dob facen keresztül :D
2017. febr. 6. 19:57
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Azighen öcsém...Mert veled megtörtént mi?:D
2017. febr. 9. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!