Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írjam meg a barátomnak h...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjam meg a barátomnak h szeretem is meg nem is? Tudom h ezt a hormonok teszik! De h irjam meg? 13L a fiú13

Figyelt kérdés

2017. febr. 3. 13:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
na akkor #7-es és #9-es vagyok XD én még mindig nem értem. Segít azzal, hogy fellép ellenük nem? De, abbahagyják. Ha nem csinálná, akkor tovább piszkálnának. Az a baj, hogy segít? Ha nem baj, akkor ne mondj neki semmit, ha meg igen, akkor tényleg ketten kellene megbeszélnetek
2017. febr. 3. 14:38
 12/19 A kérdező kommentje:
De nem az a baj.csak az h erzek is iranta vmit meg nem is !Nem tom most h mit erzek ...😖
2017. febr. 3. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
és mikor tetszik és mikor nem? amikor együtt vagytok akkor mit érzel? és amikor külön?
2017. febr. 3. 14:43
 14/19 A kérdező kommentje:
Hat amikor irogatunk .de letiltottam es kerdezte h miert en mondtam h nem is.tudom h hazudtam .Azt mondta h ő azert rohogot h ne legyen feltunő ne tudjon senki h eggyutt vagyunk!nagyon rossz ez az erzes amit erzek!!
2017. febr. 3. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
vagyis ezek szerint nem mer felvállalni ha jól értem? hát ez sok mindent megváltoztat.... én kidobnám azt, aki nem vállal fel engem, mert ez azt jelenti, hogy nem is szeret igazán
2017. febr. 3. 14:48
 16/19 A kérdező kommentje:
De en mondtam beki h ne tudjon senki vagyis irtam..csak mindenkinek beszol aki piszkal mondom h ne de csak beszol!!ez idegesit rajta
2017. febr. 3. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
67%
Ezért nem kell pasizni, amíg kisgyerek vagy...
2017. febr. 3. 20:28
 18/19 A kérdező kommentje:
Mondom h a hülye majom válaszok elmehetnek a fenébe...!!!!!!
2017. febr. 4. 06:19
 19/19 anonim ***** válasza:
13 évesen még semmit:)
2017. febr. 15. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!