Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » En egy iskolában dolgozok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

En egy iskolában dolgozok mint egy portás. En 19 éves. Fiú vagyok nagyon tetszik nekem egy 8 adikos 18 eves lany es nem tudom mi tévő legyek? Nem merem meg szólítani es nagyon szeretnek vele meg ismerkedni mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mit tegyek ???
2017. febr. 2. 15:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Még valami..

Máskor ne a google fordítóra bízd a szövegformázást.. Alig lehet belőle kivenni valamit. :s

2017. febr. 2. 17:08
 12/16 anonim ***** válasza:
várjatok, senki nem mondta hogy ő a portás, csak úgy dolgozik, mint egy portás :D
2017. febr. 2. 17:40
 13/16 anonim ***** válasza:

Jézus gyere le XD

Szakadok a válaszokon...Hahj.

Kérdező:Kicsit jobban is kifejthetned a szitut.

Privátban is jó :)

2017. febr. 2. 19:20
 14/16 Kövesdi Vilmos válasza:

Gyerekek, 8 osztályos gimik is vannak. Most ok, hogy 5-12ig van a számozás, de a 9ijes diákot is 1ös gimnazistának nevezik.

Kérdsző, miért vagy nyuszi? Mien pedofilitás tartana vissza? Egy korosztály vagytok. Az zavar, hogy nem egy kaszthoz tartoztok? Szxrd le, 21 sz van, női egyenjugóág meg minden. Élvezd az életet mint középisis éveidben.

2017. febr. 4. 21:30
 15/16 A kérdező kommentje:

Hogy vonjam magamra a figyelmét??

. Normális válaszokat légy szíves nagyon kétségbe vagyok esve

2017. febr. 5. 14:45
 16/16 Zsóka__ válasza:
Figyelj meg rajta valamit, ami tetszik, köszönj neki, és dicsérd meg. Például mondhatod neki, hogy tetszik a haja színe, vagy a pulóvere. Aztán meglátod, hogyan fogadja.
2017. febr. 5. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!