Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kezdjem el az ismerkedést vele? 17/f
Volt már barátnőm nem is egy..de valahogy náluk nem voltam önbizalom hiányos,semmi gáz nem volt,laza voltam, most meg tetszik egy lány mondhatni hogy látásról beleszerettem, még soha nem történt ilyen velem,most hétvégén épp egy társaságba kerültünk ,meg volt néha-néha a szemkontaktus, de nem tudtam valahogy beszélgetésbe keveredni vele,egyszerűen mintha még nem beszéltem volna lánnyal ,nem tudok mit mondani félős lettem, "jaj mit gondol ha beszélek vele.." ez jár a fejemben folyton , de tudom hogy simán el tudnám hóditani magamnak, de egyszerűen nem tudom elkezdeni sehogy az ismerkedést,a beszélgetést (mellesleg egy buszon utazunk suliba, de állandóan vele van a barátnője/barátnői és egyszerűen nem vagyok elég bátor beszélni vele),pedig nem egy olyan "menő" lány akit minden fiú akar, még barátja se volt neki.
Valakinek valami ötlet?
17/f
Úristen, Te voltál az a srác? Hát, örülök is neki, hogy nem szóltál hozzám, mert nagyon el vagy szállva magadtól.
A barátnőimmel amúgy is kibeszéltünk, hogy mekkora gyökér vagy a sok exed miatt.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!