Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izmos leszek jobban buknak ram a csajok?
Figyelt kérdés
2017. jan. 28. 17:49
11/13 anonim válasza:
Kedves #9, hetes vagyok...
Ki mondta,hogy egy kalap alá veszem őket? Nem értem ez neked hogy jött, én csak a választ mondtam el,hogy ha izmos vagy és semmi stílusod nincs nem fognak rád annyira bukni, viszont ha nincsen pl kockahasad de jó a stílusod akkor sokkal többen!
12/13 longlife válasza:
A barack befőtt kinyitásához viszont erő kell.Csúnya beégés lehet izmoskám.Amúgy kell az neked,hogy csak a testi adottságodra bukjanak?Lásd:Izom.Ön magadért nem buknak?
13/13 anonim válasza:
Az izmosság a lányok 80%-ánál csak sokadrangú dolog.Ha nem jössz be,az nagy valószínűséggel a személyiséged miatt van,amin pedig az izom nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!