Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Körülbelül 1 hete megismertem egy lányt, kicsit messze van tőlem, így még nem találkoztunk, de összejöttem vele, mert belsőre és külsőre is nagyon megtetszett, kicsit elhamarkodott döntés volt, és kicsit mérges vagyok magamra, az anyja a mai nap elolvasta a facebook üzeneteinket, és visszaírta nekem a lány facebookján hogy nem tetszik neki az ismerkedési stílusom. A kérdésem a következő, mi a véleményetek arról hogy a lány anyja belenéz a facebookjába?2017. jan. 28. 16:35
1/3 anonim 

válasza:

Ha nagyon fiatal a lány, akkor szerintem joga van, ha már idősebb, nem él vissza a szülei bizalmával, nem tesz olyanokat, amiket később megbánna, akkor csak túlságosan birtokolni akarja a gyerekét, lekezeli.
2/3 A kérdező kommentje:
A lány 15 éves, ha úgy nézzük annyira nem fiatal, bár megértem az anyját hogy vigyázni akar rá, de szerintem ez egy kicsit túl sok, kellően érett lányról van szó..
2017. jan. 28. 16:39
3/3 anonim 

válasza:

Fizikailag, hogy történik a kivitelezése, hogy összejössz egy olyannal akivel még nem is találkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!