Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti nektek Meddig fájt a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek Meddig fájt a szakítás? L

Figyelt kérdés
Meddig voltatok előtte eggyütt? Hány évesek vagytok milyen neműek?
2017. jan. 27. 22:21
 1/3 Stark2000 ***** válasza:

Meddig fájt? Amíg rá nem találtam az újra (vagy ha mondhatom így, a régire). Ugyan vele nem jöttem össze, de rengeteget segített szakítás utáni időszakomban. Kb 2 hétig voltam teljesen magam alatt, utána megkerestem facen miután találkoztam vele. Érettebb voltam már, sokkal jobban szót értettünk. Rengeteg kedves szót mondott ami még meló közben is felvidított.

10 hónapig voltunk együtt - első barátnő.

Jelenleg 17 vagyok, fiú. :)

2017. jan. 27. 22:26
 2/3 anonim válasza:
Úgy másfél évig nem is tudtam komolyabban gondolni a dolgokat mással. Találkoztam más srácokkal de egyikben sem volt semmi ami "megfogott" volna. Végül úgy tudtam túltenni magam a szakításon hogy egy ideig nem is kerestem. Se facen, se személyesen. Bár lehet nekem azért telt ennyi időbe mert mindenben ő volt az első (de tényleg..csók,szex) meg persze azért volt még nehéz mert csak arra tudtam gondolni hogy megcsalt. és hogy-hogy lehetett ekkora köcsög. :) Az idő a legjobb orvosság erre, és a távolságtartás :)
2017. jan. 28. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát nézd az attól függ. Első megpróbált elüttetni az új lovagjával, nem jött neki össze, a második miközben üvöltött h szakítsunk nekem támadott, szégyen a futás de hasznos :D Kell-e új csaj? K*rvára nem :DD
2017. febr. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!